Ολυμπιακός: Ο Ναν θα αποφασίσει στο τέλος Αυγούστου

Ολυμπιακός: Ο Ναν θα αποφασίσει στο τέλος Αυγούστου
Photo Credits: INTIME

Ο Κέντρικ Ναν παραμένει η περίπτωση που έχει τεθεί ως προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό, μετά και την οριστική παραμονή του Μάικ Τζέιμς στη Μονακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τελευταίο επεισόδιο του σίριαλ με τον Μάικ Τζέιμς έκλεισε με εκείνον να παραμένει στη Μονακό. Ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ θα συνεχίσει στο Μόντε Κάρλο και έτσι μπήκε οριστική τελεία στις φήμες που τον συνέδεσαν με τους «ερυθρολεύκους». Για τον Ολυμπιακό ο Τζέιμς ήταν μια περίπτωση που απασχόλησε, ωστόσο όπως είχε ξεκαθαριστεί και από την ΚΑΕ, δε θα γινόταν κάποια κίνηση σε περίπτωση που εκείνος δε μείνει ελεύθερος από τους Μονεγάσκους.

Τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα υπήρχε η ενημέρωση πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί και έτσι φυσιολογικά τα ραντάρ στράφηκαν σε άλλες περιπτώσεις. Μία από αυτές συνεχίζει να είναι ο Κέντρικ Ναν. Ο Ναν να είναι θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό στην περίπτωση που δε βρει το εγγυημένο συμβόλαιο, το οποίο και αναζητά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Από πλευράς του έχει ζητηθεί να εξαντληθεί τουλάχιστον ο Αύγουστος και να φανεί αν τελικά κάνει το βήμα στην Ευρώπη και τον Πειραιά. Ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να τον περιμένει, κοιτώντας όμως την αγορά σε περίπτωση που προκύψει κάτι διαφορετικό και ταιριάζει στα «θέλω» του Μπαρτζώκα.

Το δεδομένο πάντως είναι πως η προσθήκη του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος ήταν ανεξάρτητη από την αποχώρηση του Κώστα Σλούκα και ότι οι Πειραιώτες θα προχωρήσουν την επόμενη σεζόν με έναν ακόμα χειριστή στην περιφέρειά τους, δίπλα στους ήδη υπάρχοντες Γουόκαπ, Λούντζη και Κάνααν.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X