Πέρκος: "Δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι"

Πέρκος: «Η ΑΕΚ έχει το άγχος»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

perkosΦανερά απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ ήταν ο Στέφανος Πέρκος. Ο τεχνικός του Ηρακλή είπε πως η ομάδα του δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι, στάθηκε στο άγχος που είχαν οι παίκτες του και στο ότι λόγο του νεαρού της ηλικίας τους δεν έχουν μάθει να αντιμετωπίζουν παρόμοια παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέφανος Πέρκος:

“Δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι. Φάνηκε ότι μεγαλοποιήσαμε περισσότερο το ματς από όσο χρειάζονταν. Είχαμε παραπάνω άγχος από όσο έπρεπε και αυτό φάνηκε στο παρκέ. Όταν έχεις δέκα λιγότερα ριμπάουντ από την αντίπαλη ομάδα και κάκιστα ποσοστά από τη περιφέρεια δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις σε ένα τέτοιου είδους ματς. Πολλοί από τους παίκτες μου λόγω του νεαρού της ηλικίας τους, έδειξαν ότι δεν είναι συνηθισμένοι να παίζουν σε τέτοιες καταστάσεις. Η ΑΕΚ ξέραμε ότι διαθέτει μεγαλύτερο μπάτζετ και εμπειρία στο ρόστερ της από ότι εμείς, αλλά θα μπορούσαμε στα πρώτα 30΄να ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί και να κρατούσαμε το σκορ σε ποιο χαμηλά επίπεδα. Μόνο στη τελευταία περίοδο ήμασταν αυτοί που έπρεπε με το επιμέρους σκορ 22-10 που κάναμε, αλλά με ένα δεκάλεπτο δεν κερδίζεις παιχνίδι”.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X