Πολυτάρχου: «Μας έδωσε μεγάλη δύναμη ο κόσμος της ΑΕΚ στο Ιβανώφειο»

ΦΩΤΟ από το Ηρακλής - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÇÑÁÊËÇÓ - ÁÅÊΉταν για δεύτερο σερί παιχνίδι ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ στο παρκέ. Ο Μιχάλης Πολυτάρχου με 19 πόντους και σημαντική συνεισφορά σε όλους τους τομείς κατάφερε να πάρει την Ένωση από το χέρι και να την οδηγήσει σε μια σπουδαία νίκη στη Θεσσαλονίκη επί του Ηρακλή.

Ο Πολυτάρχου μιλώντας στην επίσημη σελίδα του τμήματος μπάσκετ στο Facebook για το παιχνίδι με τον Ηρακλή, την συνέχεια της Α2 και τον φοβερό κόσμο της Βασίλισσας δήλωσε χαρακτηριστικά «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη σε ένα κρίσιμο παιχνίδι και σε μια δύσκολη και ιδιαίτερη έδρα όπως αυτή του Ηρακλή. Κάναμε όσα έπρεπε από το πρώτο λεπτό και για αυτό φάνηκε ξεκάθαρα η διαφορά των δύο ομάδων νωρίς στο ματς. Ωστόσο, μας δίνει δύο βαθμούς όπως κάθε νίκη και αυτό πρέπει να κρατήσουμε εμείς. Παραμένουμε πρώτοι που είναι ο στόχος μας και πήραμε το πρώτο από μια δύσκολη τριάδα αγώνων εντός Ιανουαρίου. Ακολουθούν τα παιχνίδια με Φίλιππο Βέροιας και Ψυχικό, αλλά είμαι σίγουρος ότι αν εφαρμόζουμε όσα δουλεύουμε και μας έχει πει ο προπονητής μας θα τα κερδίσουμε.

Θέλω όμως να πω και ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο της ΑΕΚ που βρέθηκε χθες στο Ιβανώφειο. Μας έδωσαν μεγάλη δύναμη βλέποντας τους πίσω από το καλάθι να μην σταματούν δευτερόλεπτο το τραγούδι και ελπίζω να τους δώσαμε χαρά.

Υπάρχει όμως μεγάλος δρόμος και μην ξεχνάμε ότι ο στόχος είναι ένας, η άνοδος στην Α1. Και εκεί πρέπει άπαντες να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι με την ψυχή και το σώμα μας»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X