Άρης: Για την υπέρβαση στο Βουκουρέστι κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου (20:00)

Άρης: Για την υπέρβαση στο Βουκουρέστι κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου (20:00)
Photo Credits: INTIME

Μία δεύτερη σπουδαία εμφάνιση μετά από αυτή στη Θεσσαλονίκη κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου ψάχνει ο Άρης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ντιναμό Κιέβου και Άρης τίθενται αντιμέτωποι στη Ρουμανία, με έπαθλο ένα εισιτήριο για τα play off του Conference League (20:00) – Με την παρακαταθήκη του 1-0 στο «Βικελίδης» οι κιτρινόμαυροι.

Μία δεύτερη σπουδαία εμφάνιση μετά από αυτή στη Θεσσαλονίκη κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου ψάχνει ο Άρης, ο οποίος με το 1-0 του «Κλεάνθης Βικελίδης», ταξίδεψε στη Ρουμανία όπου παίζουν προσωρινά οι Ουκρανοί για την μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League.

Αγωνιστικά ο Τερζής είδε με ικανοποίηση να φωνάζει “παρών” ο Νταρίντα, ο Μπράμπετς έμεινε στη Θεσσαλονίκη, ενώ η συμμετοχή του Κουέστα θα κριθεί λίγο πριν τη σέντρα.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τον Χουτεσιώτη κάτω από τα δοκάρι και τους Φεράρι, Μοντόγια στα άκρα και Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας.

Η τριάδα στα χαφ θα απαρτίζεται από τους Τζουρασεκ, Ζουλ και Νταρίντα, στα άκρα της επίθεσης θα βρίσκονται Κάρλσον και Πάλμα με τον Μορόν στην κορυφή.

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου αναμένεται να παρατάξει σε σχηματισμό 4-4-1-1 τους Μπουτσχάν – Τίμτσικ, Ποπόβ, Σιρότα, Ντούμπιντσακ – Καμπαγιεφ, Σαπαρένκο, Σίντορτσουκ, Γιαρμολένκο – Βάνατ.

Διαιτητής θα είναι ο Αυστριακός Σεμπάστιαν Γκίσαμερ. Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του Ρίντελ και Σράινερ και τέταρτος ο Άλτμαν, όλοι από την Αυστρία.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports 2.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ έχασε δικό της Πρωτάθλημα, με δικά της λάθη - Αυτό είναι ευθύνη για το καλοκαίρι» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X