ΑΕΚ: Ενισχύεται το πόλο γυναικών - Απέκτησε και την Θεοφανεία Γαλανοπούλου!

ΑΕΚ: Ενισχύεται το πόλο γυναικών - Απέκτησε και την Θεοφανεία Γαλανοπούλου!
Photo Credits: INTIME

Μια ακόμη νεαρή διεθνής αθλήτρια στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε μια ακόμη μεταγραφή στο πόλο γυναικών καθώς απέκτησε την νεαρή Θεοφανεία Γαλανοπούλου.
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Θεοφανεία Γαλανοπούλου. Η 16χρονη διεθνής αθλήτρια υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Πόλο του Συλλόγου.

Η Θεοφανεία Γαλανοπούλου έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Άρη Θεσσαλονίκης, τον Εθνικό Πειραιώς και στον ΝΟ Λάρισας, μετρώντας σπουδαίες εμπειρίες από την Α1. Είναι διεθνής με την Εθνική Νεανίδων, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο πριν λίγες μέρες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Θεοφανεία Γαλανοπούλου δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι ενθουσιασμένη για τη νέα μου πρόκληση και τη μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Είναι τιμή να αγωνιστώ σε έναν τόσο σεβαστό και ιστορικό σύλλογο. Είμαι διατεθειμένη να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι και προπόνηση, συμβάλλοντας στην προσπάθεια της ομάδας για επιτυχίες. Είμαι βέβαιη ότι με τη στήριξη των συμπαικτριών μου, του προπονητικού επιτελείου και των φιλάθλων, θα καταφερουμε να πετυχουμε τους στοχους μας. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν. Εύχομαι υγεία και καλή επιτυχία. Προερχόμαστε από το μετάλλιο με την Εθνική Ομάδα. Αντανακλά το αίσθημα της επίτευξης κοινών στόχων και της ανυπέρβλητης δέσμευσής μας να αντιπροσωπεύσουμε τη χώρα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαστε υπερήφανες για αυτό που επιτύχαμε και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X