Κλαρούδας: «Έχουμε υπεροχή στους περισσότερους τομείς»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

klaroudasΟ Γιώργος Κλαρούδας μίλησε για το σημερινό παιχνίδι απέναντι στον Παμβοχαϊκό, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η έκβαση της αναμέτρησης εξαρτάται από την δική του ομάδα. Δεν παρέλειψε να τονίσει ότι ο Παμβοχαϊκός χρειάζεται προσοχή και κάλεσε τους παίκτες του να κάνουν ποδαρικό με το δεξί στις επίσημες υποχρεώσεις τους.

Αναλυτικά:

«Το ότι κερδίσαμε 3-1 στο Βραχάτι στον Α’ γύρο δεν λέει τίποτα. Ο Παμβοχαϊκός έχει στριμωχτεί κι εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε την υπεροχή που έχουμε στους περισσότερους τομείς. Στον Β΄ γύρο έχουμε αρκετά κρίσιμα ματς στην έδρα μας και πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς. Στο διάστημα της διακοπής δώσαμε δυο φιλικά. Δυστυχώς δεν έλειψαν πάλι τα προβλήματα, καθώς αρκετοί παίκτες ταλαιπωρήθηκαν από ίωση. Το ματς με τον Παμβοχαϊκό είναι από εκείνα που θα κριθούν κυρίως από τη δική μας απόδοση. Θα προσπαθήσουμε να επιβάλουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς ώστε να κάνουμε καλό ξεκίνημα στη νέα χρονιά και να διατηρηθούμε στην τροχιά των στόχων μας».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X