Κέρδισαν (ακόμα περισσότερο) έδαφος στην λίστα της ΑΕΚ, Αραβίδης και Ανέστης

Κέρδισαν (ακόμα περισσότερο) έδαφος στην λίστα της ΑΕΚ, Αραβίδης και Ανέστης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aravidisΣτην λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν κεντρίσει το μεταγραφικό ενδιαφέρον της ΑΕΚ, έχουν μπει εδώ και πολύ καιρό τόσο (κυρίως) ο Χρήστος Αραβίδης, όσο και ο Γιάννης Ανέστης. Κάτι που σημαίνει πως οι άνθρωποι της Ένωσης, παρακολουθούν στενά και σε κάθε ευκαιρία την πορεία των δυο παικτών. Προφανώς και δεν περίμεναν στην ΑΕΚ ένα ματς, για να βγάλουν συμπέρασμα για τις δυνατότητας του Αραβίδη. Όμως στο χθεσινό παιχνίδι στην Λεωφόρο, επιθετικός του Πανιώνιου, έστησε ένα μικρό πάρτι στην άμυνα του Παναθηναϊκού. Ειδικά ο Κουτρουμπής, θα τον βλέπει για καιρό στο ύπνο του, ως εφιάλτη. Και μ’ αυτή την εμφάνιση, ανέβηκε ακόμα πιο ψηλά στην λίστα της ΑΕΚ.

Όσο για τον Ανέστη, είναι δεδομένο πως οι άνθρωποι της Ένωσης θα σχηματίσουν οριστική άποψη, από τα παιχνίδια στα οποία τον παρακολουθούν. Και ο νεαρός τερματοφύλακας έκανε επίσης μια εξαιρετική εμφάνιση χθες στην Λεωφόρο. Ως εκ τούτου και αυτός κέρδισε έδαφος, στην εκτίμηση των ανθρώπων της ΑΕΚ.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X