
Το χθεσινό ματς με τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη ήταν κομβικό για την ΑΕΚ. Η νίκη μπορεί να ήρθε εύκολα και με μεγάλη διαφορά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ήταν εύκολο. Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της Ένωσης το έκαναν εύκολο. Τέτοια εμφάνιση έχουμε χρόνια να δούμε από την μπασκετική ΑΕΚ. Να μπαίνει στο γήπεδο και να μην αφήνει ελπίδες στον αντίπαλο πως μπορεί να την κερδίσει, αλλά ούτε και να της δημιουργήσει πρόβλημα.
Αυτό έγινε χθες. Η Ένωση μπήκε στο παρκέ του Ιβανώφειου για να πάρει τη νίκη με τυπικές διαδικασίες. “Καθάρισε” το ματς από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο. Οι παίκτες του Βαγγέλη Ζιάγκου δεν επαναπαύτηκαν στην διαφορά που απέκτησαν από την αντίπαλη ομάδα. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό αντιμετώπισαν τον αγώνα με την ίδια σοβαρότητα, μένοντας πιστοί στα πλάνα που είχε καταστρώσει ο προπονητής τους.
Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως η χθεσινή ΑΕΚ ήταν η πιο ώριμη και η πιο συγκροτημένη των τελευταίων ετών. Αυτήν την ΑΕΚ είχαν χρόνια να την δουν οι οπαδοί της. Και θέλουν να την βλέπουν συνέχεια έτσι. Ειδικότερα από την επόμενη αγωνιστική σεζόν, που θα βρίσκεται στην Α1. Και που θα πρέπει να αρχίσει να πρωταγωνιστεί ξανά, γιατί είναι η Βασίλισσα του ελληνικού μπάσκετ.
ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

«Ο Ντι Μαρία συμφώνησε με ομάδα της Mέσης Ανατολής»

Ρεκόρ προσέλευσης με 9 εκατ. θεατές στη Ligue 1 – Πάνω από 61 χιλιάδες ο μέσος όρος της Μαρσέιγ

Δίχως ίχνος Photoshop: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δείχνει το κορμί της με μαγιό όπως πραγματικά είναι και αποθεώνεται στο instagram (ΦΩΤΟ)

Ύστερα από το δεύτερο «χαστούκι» από τον Άρειο Πάγο: Βρήκε κόμμα ο Κασιδιάρης

Θα είναι πάντα η σύγκρουση δύο διαφορετικών κόσμων, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού