Ζιάγκος: «Ωριμότητα, συγκέντρωση και ηρεμία»

ΦΩΤΟ από το Ηρακλής - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

1065178Η εξαιρετική δουλειά που κάνει ο Βαγγέλης Ζιάγκος αποτυπώθηκε (και) στο παρκέ στο Ιβανώφειο, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να πάρει μια άνετη νίκη μέσα στην έδρα του Ηρακλή που μέχρι σήμερα μετρούσε μόνο νίκες.

Ο τεχνικός της Βασίλισσας μιλώντας στην επίσημη σελίδα του τμήματος μπάσκετ στο Facebook τόνισε για το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης «Αγωνιστήκαμε σε ένα εκ προοιμίου δύσκολο ματς, λόγω μομέντουμ και έδρας. Ο Ηρακλής προερχόταν από σημαντική νίκη στη Βέροια, ενώ παράλληλα διατηρούσε μέχρι σήμερα αήττητη την έδρα του. Το παιχνίδι των παικτών μου είχε ως κυρίαρχα στοιχεία την ωριμότητα, τη συγκέντρωση και την ηρεμία που είχαν τεθεί εξ’ αρχής ως σημεία – κλειδιά για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες, συγχαρητήρια και στους 100 οπαδούς μας, των οποίων η παρουσία ήταν και πάλι υποδειγματική»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X