Νέα Φιλαδέλφεια: Με μαύρα περιβραχιόνια για τον Μιχάλη θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στο Ζάγκρεμπ κόντρα στη Ντιναμό

Νέα Φιλαδέλφεια: Με μαύρα περιβραχιόνια για τον Μιχάλη θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στο Ζάγκρεμπ κόντρα στη Ντιναμό
Photo Credits: INTIME

Με μαύρα περιβραχιόνια κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ η ΑΕΚ. Περιμένει την απάντηση της UEFA και για ενός λεπτού σιγή στο ματς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θρηνεί την απώλεια του Μιχάλη Κατσούρη στη δολοφονική επίθεση της Νέας Φιλαδέλφειας και θα αγωνιστεί απόψε με μαύρα περιβραχιόνια κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Από εκεί πέρα σύμφωνα με πηγές από την ΑΕΚ, η Ένωση έχει υποβάλλει αίτημα στην UEFA να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν τη σέντρα του ματς με τη Ντιναμό στο «Μαξιμίρ» του Ζάγκρεμπ και αναμένει την απόφαση της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας.

Θα έχει ενδιαφέρον, εφόσον η UEFA αποδεχθεί το αίτημα της ΑΕΚ την στάση που θα κρατήσουν οι Κροάτες στις εξέδρες, με δεδομένο πως όλες αυτές τις ημέρες είναι άκρως προκλητικοί και εμπρηστικοί σε τοποθετήσεις τους, αλλά και σε αναρτήσεις τους στα social media. Και το χειρότερο δεν είναι πως πράττουν κατ’ αυτόν τον τρόπο μόνο οι οπαδοί, αλλά και στελέχη όπως ο Πρόεδρος της χώρας, ο επικεφαλής της ομοσπονδίας και όχι μόνο.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X