Νέα Φιλαδέλφεια: Φόβος στην ΕΛ.ΑΣ. για νέο φονικό κομβόι χούλιγκαν από την Κροατία - Έρχονται βαριές καμπάνες σε αξιωματικούς

Νέα Φιλαδέλφεια: Φόβος στην ΕΛ.ΑΣ. για νέο φονικό κομβόι χούλιγκαν από την Κροατία - Έρχονται βαριές καμπάνες σε αξιωματικούς
Photo Credits: INTIME

Η ΕΛ.ΑΣ. φοβάται νέο φονικό κομβόι Κροατών χούλιγκαν μετά το χτύπημα της περασμένης Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια που έχασε τη ζωή του ο Μιχάλης Κατσούρης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε διαρκή συναγερμό βρίσκονται οι ελληνικές Αρχές μετά τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη από Κροάτες χούλιγκαν.

Μάλιστα η Αστυνομία αναμένεται να λάβει πολύ αυστηρά μέτρα για την αναμέτρηση των δύο ομάδων στις 19 Αυγούστου στη χώρα μας.

Ο χώρος γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ και γενικότερα όπου βρεθούν οι αθλητές θα βρίσκεται σε αστυνομικό κλοιό. Παράλληλα υπάρχει επιχειρησιακό σχέδιο που καλύπτει και το ενδεχόμενο που Κροάτες χούλιγκαν επιχειρήσουν να φτάσουν ξανά στην Ελλάδα. Οι εντολές είναι σαφείς ώστε να εντοπιστούν και να απομονωθούν.

Σημειώνεται ότι υπό συνεχή επιτήρηση και φύλαξη θα βρίσκονται και λέσχες φιλάθλων στην Αθήνα υπό τον φόβο επεισοδίων.

Η αποστολή της κροατικής ομάδας θα έχει συνεχώς αστυνομική συνοδεία από άνδρες της ΟΠΚΕ που θα βρίσκονται με τους παίκτες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ σε όλες τις διαδρομές που θα χρειαστεί να κάνουν.

Βαριές καμπάνες στην ΕΛ.ΑΣ.

Η έρευνα των αδιάφθορων της ΕΛ.ΑΣ για τυχόν ποινικές ευθύνες που υπάρχουν σε στελέχη της για τις αδιανόητες παραλείψεις συνεχίζεται παράλληλα με την ένορκη διοικητική εξέταση που έχει διαταχθεί από την πρώτη στιγμή και θα κληθούν να καταθέσουν όλα τα στελέχη που έχουν εμπλακεί λίγο ή πολύ στους χειρισμούς που έγιναν ή που έπρεπε να γίνουν.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN η έρευνα κινείται σε δύο επίπεδα. Το ένα αφορά την ανεμπόδιστη κάθοδο των Κροατών χούλιγκαν από τα σύνορα μέχρι την Αττική και το άλλο επίπεδο έχει να κάνει με όσα συνέβησαν από τη στιγμή που οι μαχαιροβγάλτες πέρασαν από τα διόδια της Ελευσίνας, μέχρι που έφθασαν στο γήπεδο της ΑΕΚ και εξαπέλυσαν τη φονική επίθεση.

Πηγή: ethnos.gr

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X