Χωρίς προβλήματα και με αυστηρά μέτρα ασφαλείας η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ και η επιστροφή στο ξενοδοχείο

Χωρίς προβλήματα και με αυστηρά μέτρα ασφαλείας η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ και η επιστροφή στο ξενοδοχείο
Photo Credits: INTIME

Χωρίς προβλήματα η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ στο Ζάγκρεμπ. Δρακόντεια τα μέτρα παντού από το ξενοδοχείο έως το «Μαξιμίρ» και το αντίστροφο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ το βράδυ της Δευτέρας το «Μαξιμίρ» του Ζάγκρεμπ με την Ένωση να ολοκληρώνει την προετοιμασία της για το αυριανό ματς με τη Ντιναμό.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα είδε όλους τους παίκτες που είχε πάρει μαζί του στην αποστολή, να προπονούνται κανονικά και χωρίς προβλήματα.

Από εκεί και πέρα όλα κύλησαν ήρεμα. Η αποστολή της ομάδας από τότε που ξεκίνησε από το ξενοδοχείο μέχρι το «Μαξιμίρ» και το αντίστροφο δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν, είναι και θα είναι δρακόντεια με την κροατική αστυνομία να κλείνει –  όποτε χρειάζεται δρόμους – για να περνά με ασφάλεια η αποστολή της ΑΕΚ από και προς το ξενοδοχείο και το γήπεδο.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X