Η ΑΕΚ κατέθεσε παράσταση υποστήριξης κατηγορίας σε βάρος των 105 προφυλακισθέντων

Η ΑΕΚ κατέθεσε παράσταση υποστήριξης κατηγορίας σε βάρος των 105 προφυλακισθέντων

Κατά των 105 προφυλακισθέντων κινείται η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη από Κροάτες και Έλληνες χούλιγκανς, το βράδυ της Δευτέρας (7/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια, όλοι οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι είναι συγκλονισμένοι.

Η ΟΥΕΦΑ παραμένει ατάραχη, δεν προχώρησε σε καμία τιμωρία, την ώρα που η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, κόσμος και διοίκηση, συνεχίζουν να προπαγανδίζουν και να προκαλούν ασταμάτητα.

Οι 105 ύποπτοι για τη δολοφονία που συνελήφθησαν οδηγήθηκαν σε διάφορες φυλακές ανά την Ελλάδα, και παρόλα αυτά, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας του Μιχάλη, Χρήστος Μαυρομάτης, κανείς εξ αυτών δεν κατηγορείται για το φόνο!

Η ΑΕΚ κινήθηκε εναντίον των προφυλακισθέντων, μέσω της δικηγόρου της ΠΑΕ, της κυρίας Έλλης Ρίζου, η οποία κατέθεσε παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας κατά των 105 για εγκληματική οργάνωση, έκρηξη και κατοχή εκρηκτικών, διατάραξη οικιακής ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και βιαιοπραγία πριν από εκδήλωση αθλητικής δραστηριότητας.

Υπενθυμίζεται πως παράσταση υποστήριξης κατηγορίας για ανθρωποκτονία έχει καταθέσει και η οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη, ως η μόνη που έχει το νόμιμο δικαίωμα.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X