Πάσκοβα στο enwsi.gr: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ»

Πάσκοβα στο enwsi.gr: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Η Μιροσλάβα Πάσκοβα λίγες ημέρες πριν φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» μίλησε στο enwsi.gr για τις φιλοδοξίες της με την ΑΕΚ τη νέα σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μιροσλάβα Πάσκοβα αποτελεί ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ.

Η διεθνής Βουλγάρα μετράει αντίστροφα για να βρεθεί στην χώρα μας και να φορέσει και επίσημα την φανέλα του «Δικεφάλου». Η έμπειρη ακραία επέστρεψε δυναμικά μετά τον τραυματισμό που είχε με την Εθνική ομάδα της χώρας της και είναι πιο έτοιμη από ποτέ για να βοηθήσει την ΑΕΚ να πετύχει τους υψηλούς στόχους της τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η ίδια μίλησε για πρώτη φορά στο enwsi.gr για την μεταγραφή της στην ΑΕΚ, για τους λόγους που την έκαναν να δεχτεί την πρόταση του «Δικεφάλου» αλλά και τους οπαδούς της ΑΕΚ τους οποίους ανυπομονεί να συναντήσει από κοντά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

-Τι ήταν αυτό που σε έκανε να δεχτείς την πρόταση της ΑΕΚ;  Γνώριζες κάτι για τη νέα σου ομάδα;

Ο βασικός λόγος που επέλεγα την ΑΕΚ ήταν λόγω του προπονητή αλλά και των στόχων της ομάδας. Επιπλέον είναι μια νέα ομάδα γεμάτη φιλοδοξίες.

-Η ΑΕΚ την περσινή σεζόν κατέκτησε το Κύπελλο και φέτος οι στόχοι της είναι εξίσου υψηλοί. Αποτελεί αυτό ένα επιπλέον κίνητρο για σένα;

Σίγουρα οι στόχοι είναι κάτι που σου δίνει κίνητρο να προσπαθείς πάντα για το καλύτερο και να κατακτήσεις τα πάντα. Περιμένω με ενθουσιασμό την χρονιά αυτή γιατί έχουμε πολλές σπουδαίες αθλήτριες με φιλοδοξίες και πάθος. Όπως έχω πει θέλουμε να κάνουμε αυτή την χρονιά πολύ ξεχωριστή και να ξαναγράψουμε ιστορία.

-Έχεις επισκεφτεί στο παρελθόν την Ελλάδα ή θα είναι η πρώτη φορά;

Έχω έρθει για διακοπές και ήταν φανταστικά και πλέον είναι σαν παράδοση για μένα να έρχομαι κάθε χρόνο. Την Αθήνα την επισκέφτηκα πριν λίγες ημέρες και έχω εντυπωσιαστεί γιατί η Αθήνα είναι μια πόλη την οποία αγαπώ βαθιά. Αγαπώ την ιστορία της και θα επιδιώξω να την εξερευνήσω σύντομα γιατί δεν είχα πολύ χρόνο την τελευταία φορά.

– Οι φίλοι της ΑΕΚ είναι πάντα κοντά στην ομάδα, σου αρέσει να αγωνίζεσαι σε παθιασμένο κοινό;

Ανυπομονώ να το ζήσω αυτό και να τους γνωρίσω από κοντά. Γιατί και εγώ σαν άτομο είμαι παθιασμένο και θα είναι φανταστικό να μοιραστούμε μοναδικές στιγμές μαζί.

-Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο της ΑΕΚ;

Θα σας δω σύντομα και ελπίζω να απολαύσουμε τη φετινή σεζόν.

– Ξεπέρασες τον τραυματισμό σου και επέστρεψες δυνατά. Πόσο σημαντικό είναι να σε στηρίζει η ομάδα σου αλλά και το περιβάλλον σε μια τέτοια στιγμή;

Οι τραυματισμοί συμβαίνουν και είναι μέρος του αθλητισμού. Είμαι πιο δυνατή μετά από τον τραυματισμό και δεν έγινα πιο δυνατή αλλά και πιο σοφή. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να επιστρέψω δυνατή και γεμάτη αυτοπεποίθηση γιατί αγαπώ πολύ το βόλεϊ και το μισώ όταν είμαι μακριά του. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε στηρίζουν και την ομάδα και τους ευχαριστώ όλους.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X