Μπαρτσελόνα: Καταθέτει πρόταση για τον Κανσέλο στην Μάντσεστερ Σίτι

Μπαρτσελόνα: Καταθέτει πρόταση για τον Κανσέλο στην Μάντσεστερ Σίτι
Photo Credits: INTIME

Η Μπαρτσελόνα φουλάρει για την απόκτηση του Ζοάο Κανσέλο και αναμένεται να καταθέσει πρόταση στην Μάντσεστερ Σίτι ακόμα και εντός της ημέρας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέμα ημερών, αν όχι ωρών, είναι το γερό μπάσιμο της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Ζοάο Κανσέλσο από την Μάντσεστερ Σίτι.

Οι Καταλανοί έχουν στις μεταγραφικές τους προτεραιότητες την απόκτηση του Πορτογάλου μπακ και ήδη φέρονται να έχουν φτάσει σε συμφωνία μαζί του.

Τα ενδεχόμενα για την απόκτησή του είναι δύο. Το πρώτο αφορά πρόταση δανεισμού με υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι ή η κατάθεση ενός ποσού σε δύο δόσεις (μία τώρα και μία το επόμενο καλοκαίρι).

Την ίδια ώρα βέβαια η Μάντσεστερ Σίτι γνωρίζει ότι η Μπαρτσελόνα έχει χρήμα προς διάθεση αφού έβαλε πολλά λεφτά στα ταμεία της από την πώληση του Ντεμπελέ στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως και να έχει οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα στο συγκεκριμένο θέμα αφού οι Καταλανοί βιάζονται να τελειώσουν το θέμα.

ΑΕΚ Talk: Το πρωτάθλημα χάθηκε για την ΑΕΚ, ο πρώτος απολογισμός με τον Σταύρο Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X