Νέα Φιλαδέλφεια: Διαφεύγουν της σύλληψης 30 Έλληνες - Πώς η ΕΛ.ΑΣ. θα φτάσει στο δολοφόνο του Μιχάλη Κατσούρη

Νέα Φιλαδέλφεια: Διαφεύγουν της σύλληψης 30 Έλληνες - Πώς η ΕΛ.ΑΣ. θα φτάσει στο δολοφόνο του Μιχάλη Κατσούρη
Photo Credits: INTIME

Οι αστυνομικοί, εξετάζοντας προσεκτικά το υλικό που διαθέτουν, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι παραμένουν ασύλληπτοι ακόμη 30 Έλληνες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ώρα που ο ένας μετά τον άλλο οι κρατούμενοι για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχαν ως αποτέλεσμα να δολοφονηθεί ο 29χρονος Μιχάλης Κατσούρης, παίρνουν τον δρόμο για τις φυλακές, διαφεύγουν της σύλληψης 30 Έλληνες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, οι αστυνομικοί, εξετάζοντας προσεκτικά το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και τα βίντεο που διαθέτουν, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι παραμένουν ασύλληπτοι ακόμη 30 Έλληνες.

Με ειδικό λογισμικό θα βρεθεί ο δολοφόνος του Μιχάλη Κατσούρη

Το DNA που βρέθηκε στη σορό του Μιχάλη Κατσούρη δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να βοηθά. Έτσι, η Αστυνομία θα χρησιμοποιήσει ένα ειδικό λογισμικό που μετρά τα βιομετρικά χαρακτηριστικά, καθώς στα βίντεο οι περισσότεροι από τους δράστες φορούν μαύρα ρούχα και έχουν πλήρως καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Έτσι, με αυτό το ειδικό λογισμικό μπορούν να μετρήσουν τα βιομετρικά στοιχεία του σώματός τους και αν έχουν κάποιον ύποπτο να βοηθήσει στο να εξακριβωθεί πλήρως η δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ.

Οι αστυνομικοί, που ερευνούν την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη, πάντως θεωρούν ότι ο δολοφόνος του Μιχάλη μπορεί να είναι οποιοσδήποτε από όσους συμμετείχαν στα επεισόδια.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X