Νέα Φιλαδέλφεια: Σε 16 φυλακές οι 41 από τους συλληφθέντες – Προφυλακίστηκαν άλλοι 16 χούλιγκαν

Νέα Φιλαδέλφεια: Σε 16 φυλακές οι 41 από τους συλληφθέντες – Προφυλακίστηκαν άλλοι 16 χούλιγκαν
Photo Credits: INTIME

Εκδόθηκαν τα πρώτα φυλακιστήρια για 41 από τους συλληφθέντες για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκδόθηκαν τα πρώτα φυλακιστήρια για 41 από τους συλληφθέντες για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συνολικά 41 φυλακιστήρια εκδόθηκαν το απόγευμα της Κυριακής, 13 Αυγούστου, τα οποία αφορούν την προσωρινή κράτηση των συλληφθέντων στα αιματηρά γεγονότα της Νέας Φιλαδέλφειας και τη δολοφονία του 29χρονου φίλου της ΑΕΙ, Μιχάλη Κατσούρη.

Οι πρώτοι 41 συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σε 16 φυλακές της χώρας.

Ειδικότερα, στις φυλακές του Αυλώνα θα οδηγηθούν 8 και στον Κορυδαλλό άλλοι 6 οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Στις υπόλοιπες 14 φυλακές θα μεταφερθούν τα υπόλοιπα 27 άτομα.

Στο μεταξύ, στις 7 το απόγευμα της Κυριακής, 13 Αυγούστου, προφυλακίστηκαν άλλοι 16 κατηγορούμενοι για την υπόθεση.

Ανάμεσα τους και ο Κροάτης κατηγορούμενος ο οποίος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός καθώς παρουσίασε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της κράτησης του.

Η διαδικασία των απολογιών θα ολοκληρωθεί σήμερα με την απολογία των υπόλοιπων 35 από τους 105 συλληφθέντες, ενώ υπενθυμίζεται ότι τόσο το πρώτο γκρούπ των 30 συλληφθέντων όσο και το δεύτερο γκρουπ των 40 κρίθηκαν στο σύνολό τους προφυλακιστέοι.

Οι απολογίες συνεχίζονται για τους τελευταίους 17 κατηγορούμενους.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X