ΑΕΚ: Στην γυναικεία ομάδα πόλο και η Μικαέλα Πουλοπούλου!

ΑΕΚ: Στην γυναικεία ομάδα πόλο και η Μικαέλα Πουλοπούλου!
Photo Credits: INTIME

Η ενίσχυση συνεχίζεται για την γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα της και η Μικαέλα Πουλοπούλου.

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με την 23χρονη τερματοφύλακα που εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας πόλο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Μικαέλα Πουλοπούλου. Η 23χρονη τερματοφύλακας υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Πόλο του Συλλόγου. Η Μικαέλα Πουλοπούλου παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει σημαντικές εμπειρίες από την Α1 Εθνική Κατηγορία, έχοντας υπερασπιστεί την εστία του Εθνικού Πειραιώς και της ΝΕ Πατρών.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Μικαέλα Πουλοπούλου δήλωσε στο aek.gr: «Εύχομαι μια χρονιά πάνω από όλα με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Χαίρομαι που θα συνεργαστώ με πρόσωπα που εχω συνεργαστεί ξανά και θα προσπαθήσω κι εγώ με τη σειρά μου να βοηθήσω την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της».

Μικαέλα, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X