Λουίς Ενρίκε για Εμπαπέ: «Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι πιο πάνω από τον οποιοδήποτε»

Η Παρί σκέφτεται προσφυγή στη FIFA εναντίον της Ρεάλ για την υπόθεση Εμπαπέ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την όλη κατάσταση σχετικά με το μέλλον του Κιλιάν Μπαπέ κλήθηκε να σχολιάσει πριν την πρεμιέρα της Ligue 1 ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε.

Όσο το σίριαλ του Κιλιάν Μπαπέ δείχνει να έχει αρκετά ακόμα… επεισόδια, η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη νέα σεζόν κόντρα στη Λοριάν (12/08 – 22:00).

Λίγο πριν το ντεμπούτο στη Γαλλία πάντως, ο κόουτς της Παρί δεν αμέλησε να σχολιάσει τα όσα συμβαίνουν με τον 24χρονο σταρ, που εξακολουθεί να βρίσκεται εκτός ομάδας.

«Θα ήθελα να βρεθεί μια λύση ανάμεσα στον σύλλογο και τον παίκτη. Η φιλοσοφία μας είναι ξεκάθαρη, κανείς δεν είναι πάνω από την Παρί Σεν Ζερμέν. Συμφωνώ με αυτό 100%. Είναι ένα θέμα το οποίο είχε λυθεί όσο ήμουν εδώ αλλά πραγματικά εύχομαι να υπάρξει κάποια συμφωνία μεταξύ του club και του παίκτη», ανέφερε ο Ενρίκε.

Ο Ισπανός τεχνικός επίσης… ομολόγησε πως ο Ουσμάν Ντεμπελέ ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί, είναι «κατά 99% παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν».

 

Πάνος Λούπος: Ποιες μεταγραφές, ρε παιδιά; Εδώ η ΑΕΚ παίζει τελικό πρωταθλήματος
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X