Υπό έρευνα για απαγωγές, απάτες και ναρκωτικά οι ιδιοκτήτες των Λόντον Λάιονς!

Υπό έρευνα για απαγωγές, απάτες και ναρκωτικά οι ιδιοκτήτες των Λόντον Λάιονς!
Photo Credits: INTIME

Η Βρετανική Λίγκα φέρεται να ερευνά τους ιδιοκτήτες των Λόντον Λάιονς, μετά από ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που τους εμπλέκει σε διάφορα εγκλήματα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μπλεξίματα οι Λόντον Λάιονς!

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Στιούαρτ Χοτζ, η ιδιοκτησία της ομάδας, μία εταιρεία με το όνομα 777 Partners, βρίσκεται υπό έρευνα από τη Βρετανική Λίγκα, μετά από ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Josimar Football, το οποίο την εμπλέκει με πληθώρα εγκληματικών πράξεων, όπως απαγωγές, απάτες και εμπόριο ναρκωτικών!

Η 777 Partners, που κατέχει και το 45% των μετοχών του βρετανικού πρωταθλήματος μπάσκετ, αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς που παρουσιάζονται στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ. Το άρθρο συμπεριλαμβάνει, πάντως, δικαστικά έγγραφα από την Αμερική, όπως και καταθέσεις μαρτύρων, για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς του. Ωστόσο, η 777 Partners απορρίπτει αυτούς τους ισχυρισμούς ως «ανακριβείς και δυσφημιστικούς».

Μένει να φανεί ποια θα είναι η εξέλιξη σε αυτήν την υπόθεση, και αν αυτή θα επηρεάσει το μέλλον της ομάδας στη διοργάνωση ή την αδειοδότησή της.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X