Σκόρπισε τον τρόμο η Βασίλισσα στη Θεσσαλονίκη καθώς διέλυσε τον Ηρακλή με 73-51

Σκόρπισε τον τρόμο η Βασίλισσα στη Θεσσαλονίκη καθώς διέλυσε τον Ηρακλή με 73-51
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

polytarxou1Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο η ΑΕΚ. Η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου επιβλήθηκε με 51-73 του Ηρακλή με μπροστάρη τον Μιχάλη Πολυτάρχου που ήταν ο πρώτος σκόρερ της με 19 πόντους. Για άλλο ένα παιχνίδι η “Ένωση” είχε άμυνα από μπετόν, και δεν επέτρεψε στον Ηρακλή να την απειλήσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Το ματς

Πολύ δυνατά μπήκε στον αγώνα η ΑΕΚ, με τον Βαγγέλη Καράμπουλα να πετυχαίνει το πρώτο καλάθι του παιχνιδιού. Η Ένωση χάρη στους Καράμπουλα, Νίκολιτς, Γκιζόγιαννη και Πολυτάρχου έφτασε τους 25 πόντους και με όπλο την άμυνα της, κατάφερε να αφήσει τον Ηρακλή στάσιμο στους 9. Έτσι, το πρώτο δεκάλεπτο έληξε με την ΑΕΚ στο +14 (9-25). Η δεύτερη περίοδος ξεκίνησε έτσι όπως έληξε η πρώτη. Με την Βασίλισσα να πετυχαίνει κι άλλα καλάθια. Την αρχή έκανε ο Γιώργος Τσιάκος που έκανε το 9-27. Στην συνέχεια, ο Πολυτάρχου πέτυχε 5 πόντους, ενώ ο Ηρακλής κατάφερε να ευστοχήσει σε κάποια καλάθια. Η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου έδειξε να μπλοκάρεται για κάποιο διάστημα, όμως ξανά ο Πολυτάρχου την πήρε από το χέρι και έκανε το 16-39 και το ημίχρονο έληξε με τον νεαρό Γιάννη Στούκα να ευστοχεί σε ένα σουτ τριών πόντων (20-42).

Στο 3ο δεκάλεπτο η ΑΕΚ δεν χαλάρωσε καθόλου και δεν επέτρεψε στον Ηρακλή να πετύχει πόντους που θα την απειλήσουν. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ηρακλής πέτυχε 22 πόντους σε 22 λεπτά αγώνα. Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε τυπικό χαρακτήρα. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος χρησιμοποίησε όλους τους αθλητές που είχε στην διάθεση του. Στάθης Παπαδιονυσίου, Βαγγέλης Δρόσος, Σπύρος Παναγιωταράς και Γιάννης Στούκας πήραν χρόνο συμμετοχής. Ο Ηρακλής πέτυχε κάποια καλάθια για να διαμορφωθεί το τελικό 51-73.

Η ΑΕΚ με αυτή τη νίκη παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας όντας το απόλυτο αφεντικό για την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ. Επόμενος αντίπαλος για το συγκρότημα του Βαγγέλη Ζιάγκου, ο Φίλιππος Βέροιας, τον οποίο υποδέχεται το ερχόμενο Σάββατο.

Τα δεκάλεπτα: 9-25, 20-42, 29-63, 51-73

Διαιτητές: Ταρανίδης, Παντελίδης, Ευφραιμίδης

ΗΡΑΚΛΗΣ (Πέρκος): Μήτσιαλος, Μπεχλιβάνης 8 (2), Αποστολίδης 2, Παπαδόπουλος 4, Χριστόπουλος 10, Θεοδωράκος 2, Τσουμπρίλο 7 (1), Κοθράς 4, Σιλιόγκας 2, Μαλτέσιος 9, Τσότσος 3.

AEK (Ζιάγκος): Παναγιωταράς 1, Στούκας 3, Φαλέκας 5, Καράμπουλας 9, Πολυτάρχου 19, Τσιότρας 2, Γκιζόγιαννης 11, Δρόσος, Παπαδιονυσίου, Τσιάκος 5, Δέσπος 3, Νίκολιτς 12.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ LIVE ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΤΟ ENWSI.GR

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X