NBA: Ο Άντονι Έντουαρντς δέχτηκε πρόστιμο 50.000 δολάρια για μια… καρέκλα!

NBA: Ο Άντονι Έντουαρντς δέχτηκε πρόστιμο 50.000 δολάρια για μια… καρέκλα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άντονι Εντουάρντς ενημερώθηκε από το ΝΒΑ ότι του επιβλήθηκε πρόστιμο 50.000 δολάρια για την αντίδραση του να σπρώξει μια… καρέκλα.

Ακριβά φαίνεται πως θα πληρώσει την αντίδραση του ο παίκτης των Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Συγκεκριμένα, το περιστατικό αυτό διαδραματίστηκε στις 25 Απρίλιου στο Ντένβερ, μετά το τέλος του αγώνα με τους Νάγκετς για τα play-offs του ΝΒΑ.

Ο Έντουαρντς, αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο εκνευρισμένος με την ήττα της ομάδας του, είχε σπρώξει μία καρέκλα, η οποία χτύπησε δύο παρευρισκόμενους. Η αντίδραση του 22χρονου φαίνεται πως δε πέρασε απαρατήρητη από το ΝΒΑ. Η διοργάνωση μπορεί να καθυστέρησε να του υποβάλει το πρόστιμο, διότι έπρεπε να περιμένει να ολοκληρωθεί πρώτα η ποινική έρευνα για τη συμπεριφορά του παίκτη, ωστόσο το αντίτιμο ήταν βαρύ με τον παίκτη να καλείται να πληρώσει το ποσό των 50.000 δολαρίων.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X