Στοίχημα: Με dnb στο Καραϊσκάκη

Στοίχημα: Με dnb στο Καραϊσκάκη

Το Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώθηκε χθες και παίρνει σκυτάλη το Europa League με έξι αναμετρήσεις με το ματς του Ολυμπιακού με την Γκενκ να ξεχωρίζει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δωρεάν Προγνωστικά Europa League

Οι πρώτοι αγώνες του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League διεξάγονται απόψε με το ματς του Ολυμπιακού με την Γκενκ στο Καραϊσκάκη να ξεχωρίζει στα προγνωστικά.

Ολυμπιακός – Γκενκ

Πρώτο επίσημο ματς για τους «ερυθρόλευκους» που ακόμα ψάχνονται αγωνιστικά και μεταγραφικά. 5-0-5 η παράδοση των «ερυθρόλευκων» με βελγικές ομάδες στην Ευρώπη και 4-0-1 εντός. Από την άλλη η Γκενκ δεν είναι σε καλό… φεγγάρι. Αποκλείστηκε στα προκριματικά του Τσου Λου από τη Σερβέτ για να ακολουθήσει η ήττα ια το πρωτάθλημα αυτή τη φορά, 0-1 εντός έδρας από την Έουπεν. Δύο παιχνίδια έχει δώσει η Γκενκ κόντρα σε ελληνικές ομάδες, στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2002-03 αντιμετωπίζοντας τότε την ΑΕΚ και φέρνοντας δύο ισοπαλίες (0-0 στο Βέλγιο, 1-1 στην Αθήνα).

Στοιχηματική εκτίμηση: Έχει ρίσκο, διότι ο Ολυμπιακός δεν είναι ακόμη έτοιμος. Ωστόσο στο 1,53 το 1 DNB θα τον πάρουμε.

Σλάβια Πράγας – Ντνίπρο

Η Σλάβια θέλει να μπει με το δεξί στην Ευρώπη έχοντας ξεκινήσει και με το «τρία στα τρία» στο πρωτάθλημα. Μετά τις δύο νίκες με πειστικές εμφανίσεις κόντρα σε Χράντετς Κράλοβε (2-0 εντός) και Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε (3-1 εκτός), ήρθε μάλλον η καλύτερη εμφάνισή της! Εξαιρετικό σερί με 18 αγώνες αήττητη εντός στην Ευρώπη. Τη Ντνίπρο την είδαμε με τον Παναθηναϊκό, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Έδωσε τον σταρ, Ντόβμπικ στη Χιρόνα, αμφίβολος και ο Πιχαλιόνοκ (μέσος), που ταλαιπωρείται από ίωση και λίγες ώρες πριν το παιχνίδι είχε ακόμα υψηλό πυρετό.

Στοιχηματική εκτίμηση: Ο άσσος είναι χαμηλά, αλλά αν συνδυαστεί σε combo bet με το Over 1,5 μας δίνει μία αξιοπρεπή απόδοση από 1.60 έως το 1,65 για να ασχοληθούμε.

Καραμπάγκ – Ελσίνκι

Διαβάστε περισσότερα

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X