ΕΛ.ΑΣ. για Κροάτες χούλιγκαν: «Ασ’ τους… Πάνε να κοιμηθούν»

Δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια: Αυτό είναι το διαβιβαστικό για την επιδρομή
Photo Credits: INTIME

Εγκληματική αμέλεια της Ελληνικής Αστυνομίας, σύμφωνα και με τις τελευταίες πληροφοριες που δημοσιέυονται σχετικά με το θάνατο του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας αναφορικά με την τραγωδία στη Νέα Φιλαδέλφεια και την αιματηρή επίθεση των Κροατών φανατισμένων οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που στέρησε τη ζωή στον 29χρονο οπαδό της ΑΕΚ.

«Ασ’ τους… Πάνε να κοιμηθούν» ήταν η φράση που τελικά έπιασε στον ύπνο την Ελληνική Αστυνομία και άφησε τους δεκάδες Κροάτες να δράσουν ανενόχλητοι με μόνο στόχο να δείξουν το μίσος τους.

Όπως επισημαίνει σε άρθρο της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ» που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη (10/8) και φέρει την υπογραφή του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου η ΕΛ.ΑΣ. πίστευε πως οι Κροάτες χούλιγκαν φτάνοντας στην Ελλάδα θα πήγαιναν να κοιμηθούν.

«Ασ΄τους… Πάνε να κοιμηθούν» είναι ο τίτλος του σχετικού άρθρου που επισημαίνει «αυτή φαίνεται ότι ήταν – όπως αποκαλύπτεται από όσα συνέβησαν στα διόδια της Ελευσίνας και όχι μόνο – η μοιραία καθησυχαστική κεντρική εντολή που είχε δοθεί στις αστυνομικές δυνάμεις επιφορτισμένες με τη διαχείριση της πορείας των 120 Κροατών χούλιγκαν που προκάλεσαν την αιματοχυσία το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. σύμφωνα με «Τα ΝΕΑ» είχαν τη λανθασμένη βεβαιότητα ότι το κομβόι των οπαδών θα κατέληγε για διανυκτέρευση στα στέκια Ελλήνων οπαδών στο κέντρο της Αθήνας.

Με την πεποίθηση αυτή να περνάει και στους αστυνομικούς στο πεδίο, ουδέποτε υπήρξε προσπάθεια για μπλοκάρισμα των χούλιγκαν – έστω και στα τελευταία χιλιόμετρα πριν από την πρωτεύουσα, στα διόδια της Ελευσίνας, όπου φαίνεται να βρίσκονταν και άλλες αστυνομικές δυνάμεις, πέραν αυτών που είναι γνωστές σήμερα. Κάπως έτσι, δόθηκε «ελευθέρας» στην αυτοκινητοπομπή και δεν σήμανε συναγερμός στη ΓΑΔΑ, με το μοιραίο λάθος να μην γίνεται αντιληπτό παρά μόνο όταν ήταν πολύ αργά.

«Η ΕΛ.ΑΣ. είχε χάσει τα ίχνη της αυτοκινητοπομπής από τον μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς μέχρι το Κιάτο, όπου εντοπίστηκε πρώτη φορά, χωρίς να είναι βέβαια αν μέχρι εκεί η πορεία των κροατικών ΙΧ ΄ξταν ενιαία ή υπήρξε παραπλανητική διάσπασή τους προκειμένου να μην εντοπίζονται εύκολα αλλά και για την ευχερέστερη διέλευσή τους απο τα διόδια» αναφέρει επίσης η εφημερίδα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X