Τσέλσι: «Σφήνα» των Μπλε στη μεταγραφή του Ρομέο Λάβια και πρόταση 55 εκατ.

Τσέλσι: «Σφήνα» των Μπλε στη μεταγραφή του Ρομέο Λάβια και πρόταση 55 εκατ.
Photo Credits: INTIME

Η Τσέλσι έχει υποβάλει προσφορά ύψους 55 εκατ. ευρώ για τον 19χρονο μέσο της Σαουθάμπτον, Ρομέο Λάβια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τσέλσι κατέθεσε προσφορά 48 εκατομμυρίων λιρών (55 εκατ. ευρώ) για τον Ρομέο Λάβια, πλησιάζοντας την τιμή πώλησης που έχει θέση η Σαουθάμπτον (57 εκατ.) και ελπίζει να… ξεπεράσει τη Λίβερπουλ στην κούρσα για τον 19χρονο μέσο.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο σύλλογος του «Άνφιλντ» έκανε μια σειρά από σταδιακά βελτιωμένες προσφορές για τον νεαρό αλλά εξακολουθεί να υπάρχει διαφορά τουλάχιστον 4 εκατ. για την επίτευξη του deal και κάπου εδώ μπαίνει η επιθυμία του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να ανανεώσει τη μεσαία γραμμή της Τσέλσι, με τον Λάβια να προορίζεται να δίπλα στον Καϊσέδο στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο ταλαντούχος άσος έχει εξαιρετική σχέση με τον Τζο Σιλντς, το στέλεχος προσλήψεων που τον έφερε στη Σαουθάμπτον και τώρα βρίσκεται στην Τσέλσι κάτι που μπορεί να λειτουργήσει υπέρ των «Μπλε».

Η Λίβερπουλ, από πλευράς της έχει μάλλον απογοητευτεί στις προσπάθειές της να αποκτήσει τον 19χρονο μέσο και έχει δει τρεις προσφορές να απορρίπτονται για έναν παίκτη που έχει κάνει μόλις 29 εμφανίσεις στην πρώτη κατηγορία.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X