Μαύρος: «Δεν χτίζεται τίποτα σε μια μέρα»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mavros1Ο Θωμάς Μαύρος μίλησε στην εφημερίδα Real News και αναφέρθηκε στην διαδικασία επιστροφής της ΑΕΚ στα μεγάλα σαλόνια. Ζήτησε υπομονή από όλους, αφού όπως ξεκαθάρισε δεν χτίζονται όλα σε μια μέρα.

Αναλυτικά :

«Τίποτα δεν χτίζεται σε μια μέρα κι ούτε η κατηγορία είναι εύκολη” επισημαίνει ο μεγάλος γκολτζής των ελληνικών γηπέδων και συνεχίζει: “Δεν είναι τόσο τα συστήματα και οι τακτικές που παίζουν ρόλο, όσο η νοοτροπία που πρέπει να αποκτήσουν τα νέα παιδιά, η σημασία του να φοράς την φανέλα της ΑΕΚ, αυτό πρέπει να καταλάβουν. Και πιστεύω ότι θα το καταλάβουν σύντομα. Δεν γίνεται από την αρχή μια νέα ομάδα να προσφέρει θέαμα, πόσο μάλλον η συγκεκριμένη που χτίζεται από το μηδέν. Τα περίμενα αυτά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση κι ότι κάπως έτσι θα κυλούσε η χρονιά, γεγονός που δεν ευχαριστεί κανέναν, αλλά κάπου ήταν αναμενόμενο. Δυσκολίες υπάρχουν και εκτιμώ ότι σωστά δίνεται χρόνος στους παίκτες και στον προπονητή. Με ομόνοια, πλάνο, πίστη, ηρεμία, υποστήριξη και ενωτικό πνεύμα η ομάδα θα ξαναγίνει αυτή που ήταν στο παρελθόν και καλύτερη. Ενίσχυση πάντοτε χρειάζεται, αλλά τις λεπτομέρειες τις ξέρουν διοίκηση και τεχνικό επιτελείο, αυτοί γνωρίζουν από πρώτο χέρι τις ανάγκες και τα κενά που υπάρχουν, άρα και τον τρόπο για να τα καλύψουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X