Θρασύδειλοι οι φονιάδες, κρύβουν τα πρόσωπα αλλά προκαλούν (ΦΩΤΟ)

Θρασύδειλοι οι φονιάδες, κρύβουν τα πρόσωπα αλλά προκαλούν (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Θρασύδειλοι αποδείχτηκαν οι φονιάδες του Μιχάλη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμη μία φορά που επιβεβαιώνεται πως όλοι αυτοί που νομίζουν πως είναι… μάγκες και επιτίθονται σε κόσμο έχοντας ως πρόφαση τις ομάδες είναι πραγματικά θρασύδειλοι!

Το παρελθόν δεν αλλάζει και το μοναδικό σίγουρο είναι πως ένας πατέρας και μία μητέρα θρηνούν τον χαμό του 29χρονιου παιδιού τους, ο οποίος έχασε τη ζωή τους από Κροάτες χούλιγκαν που είχαν και ελληνική βοήθεια.

Ωστόσο, αυτοί που εκείνη τη στιγμή το έπαιζαν… μάγκες με τα μαχαίρια, τελικά είναι απλά δειλοί! Η αστυνομία προχώρησε περίπου σε 100 συλλήψεις με τους συλληφθέντες να οδηγούνται στον εισαγγελέα. Όμως, αυτοί που τόσο… περήφανα έκαναν τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, πλέον έκρυβαν τα πρόσωπά τους από ντροπή, μη τυχόν και τους δει κανένας και τους γνωρίσει.

Πάντως, υπήρχαν και αυτές οι… διχασμένες προσωπικότητες, που από τη μία έκρυβαν τα πρόσωπά τους και από την άλλη έκαναν χειρονομίες, δείχνοντας για ακόμη μία φορα πως μιλάμε για θρασύδειλους.

Δείτε εδώ τη φωτογραφία:

Θρασύδειλοι οι φονιάδες, κρύβουν τα πρόσωπα αλλά προκαλούν (ΦΩΤΟ)

Γιώργος Τσακίρης: Αντίο Αραούχο και όλες οι ερωτήσεις σας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X