Καταλήγει στα πρόσωπα της ενδεκάδας ο Δέλλας, ενόψει Περαμαϊκού

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mpormpokis dellasΣτην χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ, ο Τραϊανός Δέλλας δοκίμασε προς το τέλος της, ένα πιθανό σχήμα που έχει στο μυαλό του να παρατάξει ενόψει του αγώνα με τον Περαμαϊκό. Με τον προπονητή να προσανατολίζεται να πραγματοποιήσει αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με το Αιγάλεω.

Αν κρίνουμε λοιπόν από τα όσα δούλεψαν οι παίκτες χθες, αναμένεται να δούμε στην άμυνα τετράδα με Σταθάκη, Γεωργέα στο κέντρο καθώς και  Πεταυράκη, Τσουκαλά στα δύο άκρα. Με τον τελευταίο να επιστρέφει στην ενδεκάδα (αν επιβεβαιωθεί αυτή η δοκιμή), μετά το παιχνίδι με την Κηφισιά, όπου σημείωσε το πρώτο γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Από κει και πέρα ο Δέλλας δεν είχε κάποιο λόγο να αλλάξει πολλά από την μεσαία γραμμή και μπροστά. Έτσι οι Κορδέρο και Ρόβας δοκιμάστηκαν ως αμυντικοί μέσοι, με τον Πλατέλλα και τον Γροντή να παίρνουν θέση στα δύο άκρα. Ο Δημήτρης Ανάκογλου διατήρησε την θέση του πίσω από τον επιθετικό, ο οποίος ήταν ο Ιβάν Μπρέσεβιτς. Όπως γίνεται αντιληπτό ο προπονητής είναι αποφασισμένος να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Πόποβιτς που ήταν μέτριος στο προηγούμενο παιχνίδι, πιθανότητες να μείνει στον πάγκο έχει και ο Αλεσάντρε Ντακόλ.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X