Με προσοχή για το τρίποντο κόντρα στους Μακεδόνες Αξιού (19:00 enwsi.gr)

Ποδαρικό με το δεξί
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÌÁÑÊÏÐÏÕËÏ - ÁÅÊ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τους  Μακεδόνες Αξιού (19:00 enwsi.gr) στο κλειστό γήπεδο της Χαλάστρας για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α1 βόλεϊ γυναικών. Μετά από το εύκολο τρίποντο επί του Μαρκόπουλου, μόλις τρεις ημέρες πριν, η Ένωση καλείται να βγάλει εις πέρας μία δύσκολη αποστολή. Οι γηπεδούχες στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος κατάφεραν να αποσπάσουν βαθμό από τις “κιτρινόμαυρες” και να γίνουν οι μοναδικές που το κατάφεραν αυτό στην έδρα της ΑΕΚ. H ομάδα από τον Αξιό έχει κάνει μία μέτρια πορεία στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος  και βρίσκεται στην 6η θέση, έχοντας νικήσει όλες τις ομάδες που βρίσκονται από κάτω της, αλλά και έχοντας ηττηθεί  από όλες από πάνω της.

Από την άλλη η ΑΕΚ που είναι στη δεύτερη θέση του πίνακα με έναν βαθμό πίσω από τα πρώτα Βριλήσσια και με αγώνα λιγότερο, ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη με όλες τις παίκτριες. Ο προπονητής της, Απόστολος Οικονόμου δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το πόσες θα χρησιμοποιήσει. Η Δήμητρα Γιακουμή επέστρεψε στην αποστολή της Ένωσης μετά το “τσίμπημα” στον δικέφαλο, ενώ η Μαρίσα Φερνάντεζ ένοιωσε ενοχλήσεις στον ώμο και είναι το μεγάλο ερωτηματικό για τον σημερινό αγώνα.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X