Πρώην υπεύθυνος ασφαλείας Ντιναμό: «Η κροατική αστυνομία να είναι έτοιμη, οι οπαδοί της ΑΕΚ θα ζητήσουν εκδίκηση στο Ζάγκρεμπ» (VIDEO)

Πρώην υπεύθυνος ασφαλείας Ντιναμό: «Η κροατική αστυνομία να είναι έτοιμη, οι οπαδοί της ΑΕΚ θα ζητήσουν εκδίκηση στο Ζάγκρεμπ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο πρώην υπεύθυνος ασφαλείας της Ντιναμό Ζάγκρεμπ προειδοποίησε για πιθανά... αντίποινα από οπαδούς της ΑΕΚ για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Δεν υπάρχει λόγος να φοβόμαστε, αλλά πιστεύω ότι η κροατική αστυνομία πρέπει να λάβει πολύ σοβαρά υπόψη της αυτό που συνέβη στην Αθήνα. Αντιπροσωπεία της κροατικής αστυνομίας θα έπρεπε ήδη από αύριο να πάει στην Αθήνα, να καθίσει με τους συναδέλφους της από την ελληνική αστυνομία, να δει ποιοι είναι οι άνθρωποι που συνελήφθησαν εκεί και ταυτόχρονα να ξεκινήσει προετοιμασία για τις 15 Αυγούστου. Όχι μόνο για τις 15, αλλά για τις 14, 13, 12, 11, διότι είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ θα προσπαθήσουν να εκδικηθούν επειδή αυτή είναι η μεγαλύτερη ταπείνωση που μπορεί να συμβεί στον κόσμο των φιλάθλων: ότι αντίπαλοι οπαδοί έρχονται στο δικό σου μέρος, σε χτυπούν και σκοτώνουν έναν δικό σου. Σίγουρα θα δοκιμάσουν κάτι στο Ζάγκρεμπ. Η κροατική αστυνομία είναι επαρκώς εκπαιδευμένη, μορφωμένη και έμπειρη για να μπορεί να το αντιταχθεί, αλλά πρέπει να το πάρει πολύ σοβαρά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άντολιτς, ο οποίος εξέφρασε επίσης και την άποψη ότι ο δολοφόνος του Μιχάλη δεν είναι από τα μέλη των BBB που ταξίδεψαν στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα είπε: «Ας αφήσουμε την ελληνική αστυνομία να κάνει τη δουλειά γιατί πρόκειται για κλασική δολοφονία. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν το έκανε η ΒΒΒ αλλά θα δείξει η έρευνα».

Δείτε τη συνέντευξη εδώ

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X