Ως τουρίστες μπήκαν οι Κροάτες στην Ελλάδα - «Πάμε για μπάνιο στα Σύβοτα» είπαν σε αστυνομικούς στην Κρυσταλοπηγή

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Ποιοι είναι οι ακροδεξιοί χούλιγκανς «Bad Blue Boys» που σκότωσαν τον οπαδό της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ως τουρίστες που πάνε για διακοπές και... μπάνια στα Σύβοτα μπήκαν δεκάδες χούλιγκαν από τους συνοριακούς σταθμούς και κατάφεραν να φτάσουν στην Αθήνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Από την πρώτη στιγμή που το κονβόι των Κροατών πέρασε στη χώρα, ενημερώθηκε η ΕΛ. ΑΣ για την παρουσία τους, με αστυνομικούς μάλιστα να δίνουν τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους. Εν συνεχεία, μπήκαν στην Εγνατία οδό, διασχίζοντας την Δυτική Ελλάδα και εντοπίστηκαν στο Κιατο, με αστυνομικούς να ενημερώνουν για την παρουσία τους.
Δεν τους έγινε ουτε ενα μπλόκο προκειμένου να ερευνηθούν τα οχήματα. Εν συνεχεία και ενώ υπάρχει διακριτική επιτήρηση τους, οι αστυνομικοί χάνουν την οπτική επαφή με τα οχήματα, ενώ το κονβόι μπαίνει στην Αττική οδό.
Οι Κροάτες, αφου παίρνουν διαφορετικές διαδρομές, φτάνουν στο ΟΑΚΑ όπου τους αναμένουν οι Έλληνες συνεργοί τους. Από εκεί, έχοντας στα χέρια, ρόπαλα, καδρόνια και μαχαίρια, επιβιβάζονται στα βαγόνια του ηλεκτρικού με πλήθος κόσμου μέσα σε αυτά. Κάνουν πεντε στάσεις για να αποβιβαστούν τελικά στον σταθμό του Περισσότερο.
Εκεί άνδρες της ομάδας ΔΙ. ΑΣ και τις ΔΡΑΣΗ, λαμβάνουν εντολή “διακριτικής επιτήρησης”, δίνοντας τους χρόνο να πραγματοποιήσουν την φονική επίθεση και να σκοτώσουν τον 29χρονο. Αξίζει να σημειωθεί πως όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση και οι άνδρες των ΜΑΤ και της ΔΡΑΣΗ έφτασαν επί τόπου και ξεκίνησαν να κάνουμε συλλήψεις, μόνο οι χουλιγκαν από την Κροατία εντοπίστηκαν, καθώς οι Έλληνες συνεργοί τους απομακρύνθηκαν από την περιοχη.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X