Παγκόσμια η αγανάκτηση με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Έχουν ξεκινήσει αιτήσεις για να αποβληθεί από την UEFA!

«Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα αποβληθεί αν συμβεί το παραμικρό στην Κροατία!»
Photo Credits: INTIME

Ο κόσμος έχει κουραστεί με τους νεοναζί οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, σε σημείο να έχουν ξεκινήσει αιτήσεις για την αποβολή της ομάδας από την UEFA

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρομερή έκταση έχουν πάρει τα επεισόδια που προκάλεσαν οι χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και του Παναθηναϊκού το βράδυ της Δευτέρας (7/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο φίλαθλος κόσμος του ποδοσφαίρου έχει αγανακτήσει με τους «Bad Blue Boys», την μεγαλύτερη μερίδα οργανωμένων οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι μάλιστα είναι δηλωμένοι νεοναζί.

Η απέχθεια του κόσμους έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, ώστε να δημιουργηθεί αίτηση για να αποβληθεί η Ντιναμό Ζάγκρεμπ από όλες τις διοργανώσεις της UEFA. Ήδη οι Κροάτες οπαδοί έχουν κάνει πολλά που έχουν αμαυρώσει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, όμως η δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη, το βράδυ της Δευτέρα (7/8) δεν έχει προηγούμενο.

Η ιστοσελίδα των αιτήσεων ΕΔΩ

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X