Ο ιδιοκτήτης του βαν με το οποίο ήρθαν οι δολοφόνοι Κροάτες στην Αθήνα: «Με ξεγέλασαν! Αυτό μου είπαν πριν το ταξίδι»

Ο ιδιοκτήτης του βαν με το οποίο ήρθαν οι δολοφόνοι Κροάτες στην Αθήνα: «Με ξεγέλασαν! Αυτό μου είπαν πριν το ταξίδι»
Photo Credits: INTIME

Διαβάστε το ρεπορτάζ απο μέσο της Κροατίας και όσα λέει ο ιδιοκτήτης του βαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνέντευξη στο jutarniji.hr παραχώρησε ο ιδιοκτήτης του βαν με το οποίο κάποιοι Κροάτες δολοφόνοι ταξίδεψαν από την χώρα τους στην Ελλάδα: «Είμαι σε σοκ! Είστε ήδη ο τρίτος δημοσιογράφος που μου τηλεφωνεί. Με πήραν τηλέφωνο και δημοσιογράφοι από την Ελλάδα. Νοίκιαζα ένα βαν, ήρθαν δύο άντρες που απάντησαν στην αγγελία και είπαν ότι πήγαιναν στο Δυρράχιο της Αλβανίας. Κάναμε συμβόλαιο και δεν είχα ιδέα ότι θα πήγαιναν στην Ελλάδα, μέχρι που μου έστειλαν φωτογραφίες του βαν από τα ελληνικά Μέσα. Με εξαπάτησαν! Θα δώσω στην αστυνομία όλες τις πληροφορίες εάν επικοινωνήσει μαζί μου, αν και πιστεύω ότι τις έχει ήδη. Τώρα το πρώτο μου μέλημα είναι πως θα επιστρέψω το όχημα».

Όπως γράφει το εν λόγω ρεπορτάζ η ελληνική αστυνομία ερεύνησε και αφαίρεσε τα οχήματα με τα οποία έφτασαν στην Αθήνα οι χούλιγκαν της Ντιναμό. Συνολικά 20 οχήματα και τέσσερα βαν ήταν σταθμευμένα κοντά σε βενζινάδικο. Η απομάκρυνση των οχημάτων με κροατικές πινακίδες ξεκίνησε τα ξημερώματα και κράτησε μέχρι το μεσημέρι.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X