Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ κινδυνεύει με ευρωπαϊκό αποκλεισμό σε περίπτωση επεισοδίων στο «Μαξιμίρ»

«Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα αποβληθεί αν συμβεί το παραμικρό στην Κροατία!»
Photo Credits: INTIME

Οι Κροάτες αποκαλύπτουν πως η UEFA απαιτεί κόσμια συμπεριφορά στο «Μάξιμιρ», με την παρουσία της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Ευρώπη να είναι αμφίβολη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον κίνδυνο του ευρωπαϊκού αποκλεισμού φέρεται να αντιμετωπίζει η Ντιναμό Ζάγκρεμπ μετά τα σοβαρά επεισόδια που προκλήθηκαν έξω από την «OPAP Arena» από Κροάτες χούλιγκανς και οδήγησαν στον θάνατο του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με Μέσα της Κροατίας, αν και προς το παρόν η Ζάγκρεμπ πρόκειται να συνεχίσει κανονικά στα προκριματικά του Champions League, υπάρχει ένα σοβαρός όρος που που θα κρίνει την παρουσία της στην Ευρώπη.

Όρος ο οποίος αφορά τη συμπεριφορά του κόσμου της στο πρώτο ματς με την ΑΕΚ, το οποίο μετά την τραγωδία στην Αθήνα μεταφέρθηκε στο «Μαξιμίρ» για τις 15 Αυγούστου.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, σε περίπτωση που σημειωθούν επεισόδια ή παρατηρηθούν ύποπτα πανό και συνθήματα ρατσιστικού και προσβλητικού περιεχομένου, τότε η UEFA πρόκειται να πάρει δραστικά μέτρα αποκλείοντας τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ από την Ευρώπη.

Πηγή: gazzetta.gr

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X