Γερά χαρτιά στην υπόθεση Μόρα, απέναντι στους Ιταλούς «μνηστήρες»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

morasΗ ΑΕΚ επενδύει για την άμυνα της, σ’ ότι καλύτερο υπάρχει στην νέα γενιά (Σαρρής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος) του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι δεδομένο όμως, πως δίπλα σ’ αυτούς τους νεαρούς παίκτες, θέλει να βάλει έναν έμπειρο στόπερ, που θα ηγηθεί της άμυνας. Και αυτός είναι ένας ρόλος που ταιριάζει στον Βαγγέλη Μόρα. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με παραστάσεις χρόνων από έναν από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου (καμπιονάτο) και με γνώση του dna της ΑΕΚ. Αυτοί είναι οι δυο λόγοι, που όπως εδώ και πολύ καιρό έχετε διαβάσει από το Enwsi.gr, ο Μόρας είναι πολύ ψηλά στην μεταγραφική λίστα των «κιτρινόμαυρων».

Η υπόθεση να είναι περίπλοκη αφενός διότι το κασέ του διεθνή κεντρικού αμυντικού  της Βερόνα είναι υψηλό και αφετέρου διότι η (ακόμα μια) καλή σεζόν που κάνει στο καμπιονάτο, τον έχουν κάνει περιζήτητο στην Ιταλία. Ήδη η Σαμπντόρια έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του, ενώ είναι δεδομένη και η επιθυμία της Βερόνα να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Όμως απέναντι στους Ιταλούς «μνηστήρες», η ΑΕΚ έχει ορισμένα πολύ γερά χαρτιά στα χέρια της. Το πρώτο (και δυνατότερο) είναι οι ισχυροί δεσμοί που ο Μόρας έχει και με την ομάδα και με τους ανθρώπους της. Θεωρεί τον Μπάγεβιτς ως ποδοσφαιρικό του πατέρα, ενώ έχει άριστες σχέσεις και με τον Νίκο Λυμπερόπουλο αλλά και τον Τραϊανό. Γι αυτό άλλωστε και όπως δήλωσε προ ημερών σε ιταλική εφημερίδα, «αν υπάρξει θέληση και από τις δυο πλευρές, θα τα βρούμε πολύ γρήγορα».

Το δεύτερο γερό χαρτί της ΑΕΚ, είναι πως μπορεί να προσφέρει στον Μόρα επαναπατρισμό με ασφάλεια. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός έχει ξεκαθαρίσει σε δηλώσεις του, πως βασικό ρόλο στην απόφαση που θα πάρει για το μέλλον του, θα παίξει το γεγονός πως η κόρη του από του χρόνου ξεκινά σχολείο. Και θα ήθελε να ξεκινήσει σχολείο στην Ελλάδα. Παρόλα αυτά ο Μόρας δεν θα έκανε το βήμα να επιστρέψει στην Ελλάδα, χωρίς να έχει εξασφαλίσει και το επαγγελματικό του μέλλον.  Και η σταθερότητα που εγγυάται στην ΑΕΚ η παρουσία του Μελισσανίδη, δίνει αυτή την εξασφάλιση.

Στην ΑΕΚ ξέρουν ότι διαθέτουν αυτά τα δυνατά χαρτιά. Αλλά δεν σκοπεύουν αφήσουν τον χρόνο να κυλήσει ανεκμετάλλευτος. Δεν αποκλείεται μέσα στον Γενάρη, να επιχειρήσουν την πρώτη προσέγγιση με την πλευρά Μόρα. Έτσι ώστε και αυτό το θέμα, να κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X