Πολύ κοντά στην ΑΕΚ Κολοβέτσιος και Λαμπρόπουλος, "κολλάει" του Κουρμπέλη

Πολύ κοντά στην ΑΕΚ Κολοβέτσιος και Λαμπρόπουλος, "κολλάει" του Κουρμπέλη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kolovetsios labropoulos kourbelisΜετά τον Σαρρή, ο Κολοβέτσιος και ο Λαμπρόπουλος είναι δύο ακόμα αμυντικοί που βρίσκονται μια ανάσα από τη μεταγραφή τους στην ΑΕΚ και όλα δείχνουν ότι από το καλοκαίρι θα φορούν κιτρινόμαυρα. Διαβάστε που “κολλάει” το θέμα Κουρμπέλη.

Το ένα μετά το άλλο φαίνεται ότι “κλείνουν” τα “ανοιχτά” μεταγραφικά θέματα για την Ένωση, αφού οι υπεύθυνοι της ομάδας επιθυμούν όσο το δυνατόν πιο σύντομα να …κλειδώσουν το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Μετά το θέμα της μετακίνησης του Σαρρή από τον Εργοτέλη στην ΑΕΚ, το οποίο σας αποκάλυψε το enwsi.gr, δύο ακόμα Έλληνες ποδοσφαιριστές βρίσκονται πολύ κοντά στη μεταγραφή τους στους “κιτρινόμαυρους”.

Συγκεκριμένα την ώρα που οι άνθρωποι του δικεφάλου βρίσκονται σε άμεση επικοινωνία με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη ρήτρα αποδέσμευσης του Δημήτρη Κολοβέτσιου, ύψους 250 χιλ. ευρώ, ο ίδιος ο παίκτης είναι απόλυτα έτοιμος για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Έτσι θεωρεί την ΑΕΚ ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός της ομάδας των Ιωαννίνων, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αποτελεί έναν από τους πιο σταθερούς και ποιοτικούς παίκτες του πρωταθλήματος. Ο Κολοβέτσιος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών με την Ένωση (από το καλοκαίρι), με μεγάλο στόχο να συμμετέχει στη δυναμική επιστροφή του δικεφάλου στη Super League.

Πορεία παράλληλη και για τον Βασίλη Λαμπρόπουλου του Πανιωνίου. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός όλα δείχνουν ότι θα ακολουθήσει το δρόμο των Σαρρή και Κολοβέτσιου. Οι πληροφορίες μάλιστα τον θέλουν να είναι επίσης μια …ανάσα απ’ την μετακίνησή του στην ΑΕΚ, με τους Νεοσμυρνιώτες να βάζουν ένα ποσό στο ταμείο τους, αφού ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο. Αναμφισβήτητα πρόκειται για έναν ακόμα ποδοσφαιριστή που έχει αποδείξει ότι διαθέτει τις ικανότητες να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.

Αντίθετα με τους παραπάνω ποδοσφαιριστές, η περίπτωση της μεταγραφής του Δημήτρη Κουρμπέλη φαίνεται ότι έχει “κολλήσει” και ο λόγος είναι συγκεκριμένος. Οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις των ανθρώπων του Αστέρα Τρίπολης αποτελούν το μεγαλύτερο εμπόδιο για τη συμφωνία. Το ποσό που έχουν ζητήσει θεωρείται υπέρογκο απ’ τους υπεύθυνους της ΑΕΚ και γι’ αυτό, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν προχωράει το θέμα.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X