«Κρύβονται» σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας οι Κροάτες χούλιγκανς, περικυκλωμένοι από την Αστυνομία!

«Κρύβονται» σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας οι Κροάτες χούλιγκανς, περικυκλωμένοι από την Αστυνομία!

Εδώ και λίγη ώρα η ΕΛ.ΑΣ. έχει εντοπίσει χούλιγκαν των Bad Blue Boys της Ντινάμο Ζάγκρεμπ σε ξενοδοχείο στο κέντρο, κρύβονται στα δωμάτια οι Κροάτες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ώρα που ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε την απομάκρυνση 7 αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. και πιο συγκεκριμένα επικεφαλής τροχαίας σε Ιωάννινα και άλλες περιοχές από τις οποίες πέρασε το κονβόι των χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, κι ενώ το ΥΠΕΣ της Κροατίας «αδειάζει» την Αστυνομία, μαίνεται ένα κυνηγητό στο κέντρο της Αθήνας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Intronews.gr, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν σε κεντρικό ξενοδοχείο χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ που δεν είναι ανάμεσα στους 98 συλληφθέντες και έχουν αποκλείσει το ξενοδοχείο, το έχουν κυκλώσει και τις τελευταίες ώρες παίζεται ένα κρυφτούλι στα δωμάτια και τους ορόφους του ξενοδοχείου.

Ήδη έχουν γίνει τρεις προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ., αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως ακόμα 10 χούλιγκαν της Ντινάμο κρύβονται στο ξενοδοχείο και είναι μάλιστα οπλισμένοι με μαχαίρια!

Πηγή: intronews.gr

Πάνος Λούπος: Με... οδηγό την ΕΝΩΣΗ η ΑΕΚ θα πετύχει ξανά
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X