Στο προσκήνιο ξανά η περίπτωση του Γιαννιώτα, ανοιχτό για Τριάδη, Αραβίδη

Στο προσκήνιο ξανά η περίπτωση του Γιαννιώτα, ανοιχτό για Τριάδη, Αραβίδη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gianniotasΗ ανάγκη ενίσχυσης της ΑΕΚ στα άκρα της επίθεσης μοιάζει επιβεβλημένη για την επόμενη σεζόν. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως ένας ποδοσφαιριστής που εξετάζεται από τους «κιτρινόμαυρους» και έχει στοιχεία που αρέσουν πολύ είναι ο Γιάννης Γιαννιώτας. Ο 21χρονος διεθνής εξτρέμ, που το καλοκαίρι μεταγράφηκε από τον Αρη στην Φορτούνα Ντίσελντορφ, αλλά δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην γερμανική ομάδα.

Ο Γιαννιώτας έχει οκτώ συμμετοχές στην Β’ κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος, ενώ από τον Νοέμβριο και έπειτα παίζει κατά κόρον με τη δεύτερη ομάδα. Εσχάτως προέκυψε θέμα επιστροφής του (με μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι) στον Αρη, αλλά ο 21χρονος άσος δεν είναι θετικός. Επιμένει να μείνει στην Φορτούνα και να διεκδικήσει το όνειρο του.

Στην ΑΕΚ βλέπουν θετικά την υπόθεση, καθώς ο Γιαννιώτας είναι από τους πλέον εξελίξιμους Ελληνες ποδοσφαιριστές. Συν τοις άλλοις, προέρχεται από ενωσίτικη οικογένεια και αν δεν είχαν υπάρξει ηθικοί ενδοιασμοί, θα είχε μετακινηθεί στην ΑΕΚ ήδη από το καλοκαίρι του ’12. Το όνειρο του εξωτερικού είναι σημαντικό για όλους, αλλά ο Γιαννιώτας ψάχνει πάντα μια καλή πρόταση επιστροφής.

Η πρακτική της ΑΕΚ δεν αλλάζει και σε ό,τι αφορά τους επιθετικούς. Πέραν του Γιαννιώτα, έχει διερευνηθεί η υπόθεση του Τριάδη της Ξάνθης. Είναι γνωστό το ενδιαφέρον για τον Αραβίδη του Πανιωνίου (έτσι και αλλιώς μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης), ενώ εξετάζεται και η προοπτική του Γεωργιάδη που μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ. Στην ΑΕΚ θέλουν να κάνουν σωστές επιλογές και θα ψάξουν πολύ πριν διαλέξουν τους παίκτες που θέλουν.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X