"Αλώνει" το Ιβανώφειο και παραμένει πρώτη η ΑΕΚ (17:00, LIVE enwsi.gr)

Η Βασίλισσα διέλυσε τον Φιλαθλητικό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

karampoulasΤον Ηρακλή αντιμετωπίζει σήμερα η ΑΕΚ για την 11η “στροφή” της Α2, στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Το συγκρότημα του Βαγγέλη Ζιάγκου θέλει την κατάκτηση της νίκης για να παραμείνει στην πρώτη θέση και να είναι το αφεντικό, όσον αφορά την άνοδο στην Α1.

Η Βασίλισσα θα παραταχθεί με όλους τους παίκτες της, καθώς ο Βαγγέλης Ζιάγκος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Ο Κωνσταντίνος Παπαντωνάκος που είχε ίωση, έγινε καλά και έθεσε εαυτόν στην διάθεση του προπονητή του.

Το Ιβανώφειο αναμένεται να είναι κατάμεστο, καθώς εκτός από την κρισιμότητα του παιχνιδιού, οι ιθύνοντες του Ηρακλή αποφάσισαν να δώσουν μέρος των εσόδων στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ηρακλή, Γιώργο Καραΐσκο, ο οποίος νοσηλεύεται σε κλινική της Θεσσαλονίκης.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει live την εξέλιξη της αναμέτρησης που θα πραγματοποιηθεί στο Ιβανώφειο στις 17:00. Διαιτητές της θα είναι οι Ταρανίδης, Παντελίδης και Ευφραιμίδης.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X