Ξεσκεπάζεται το σκοτεινό σχέδιο

ΝΤΡΟΠΗ! Βίντεο με τα ΜΑΤ να δίνουν οπαδό της ΑΕΚ στους "σεκιούριτι" του Αιγάλεω
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

epeisodia aigaleo aekΡαγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα των επεισοδίων του Αιγάλεω και ξεσκεπάζουν το σχέδιο για να στηθεί η ΑΕΚ και να εξοντωθεί. Κατά ασφαλείς πληροφορίες, υπήρξε σήμερα η σύλληψη ενός εκ των μαυροφορομένων που χτυπούσαν ανελέητα τους οπαδούς της Ενωσης και προκαλούσαν με κάθε τρόπο. Πρόκειται για τον Ι.Β., γεννημένο το 1973, ο οποίος είναι σεσημασμένος για πολλά και διάφορα.

Η εξακρίβωση της ταυτότητας του έγινε μέσω των βίντεο και των φωτογραφιών που υπήρξαν μετά το παιχνίδι. Με δεδομένο πως πρόκειται για πρόσωπο ιδιαίτερα γνωστό στην Ασφάλεια, το τμήμα αθλητικής βίας δεν δυσκολεύτηκε πολύ για να τον βρει. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αύριο θα περάσει από τον εισαγγελέα και ανάμεσα στις κατηγορίες που θα του αποδοθούν θα περιλαμβάνεται και απόπειρα ανθρωποκτονίας!

Είναι σαφές πως η συμμετοχή σεσημασμένου και με συγκεκριμένο παρελθόν για τα επεισόδια στο Αιγάλεω, καταδεικνύει πως μόνο αθώα δεν ήταν τα πράγματα. Ξεσκεπάζεται το σκοτεινό σχέδιο όσων επιχείρησαν να στήσουν και να εξοντώσουν την ΑΕΚ σε αυτό το παιχνίδι, αφήνοντας ανοιχτή την έδρα του Αιγάλεω αν και ήταν τιμωρημένο! Η πεποίθηση που υπάρχει είναι πως σύντομα θα προκύψουν και άλλα στοιχεία που θα δείχνουν την πλεκτάνη που υπήρξε εις βάρος της ΑΕΚ. Ωστόσο, η ύπαρξη ενός σεσημασμένου σε πρωταγωνιστικό ρόλο των επεισοδίων, φανερώνει πολλά.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X