Όλοι μέσα για το "διπλό" στο Ιβανώφειο

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aekbcΈναν πολύ κρίσιμο αγώνα δίνει αύριο η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ. Το συγκρότημα του Βαγγέλη Ζιάγκου ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2.

Η Βασίλισσα θέλει να φύγει με το “διπλό” στις αποσκευές της από την Θεσσαλονίκη, για να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όντας το απόλυτο αφεντικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Τις προηγούμενες μέρες, μοναδικό πρόβλημα για τον τεχνικό της “Ένωσης” ήταν ο Κωνσταντίνος Παπαντωνάκος που είχε ίωση. Ο νεαρός αθλητής ξεπέρασε το πρόβλημα του, με τον Ζιάγκο να τον υπολογίζει για την αυριανή αναμέτρηση, όπως και τους υπόλοιπους αθλητές του.

Το αυριανό ντέρμπι με τον Ηρακλή είναι αρκετά κρίσιμο. Και είναι καλό το ότι η ΑΕΚ θα παραταχθεί με όλα της τα “όπλα” στο Ιβανώφειο. Γιατί κάθε νίκη την φέρνει όλο και πιο κοντά στην επιστροφή της στην κατηγορία που της αρμόζει. Στην Α1.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X