Τσότσος: "Η ΑΕΚ είναι το φαβορί, αλλά μέσα στην έδρα μας δεν φοβόμαστε"

Τσότσος: "Η ΑΕΚ είναι το φαβορί, αλλά μέσα στην έδρα μας δεν φοβόμαστε"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tsotsosΣυνέντευξη στην εφημερίδα “Ώρα των Σπορ” παραχώρησε ο Κώστας Τσότσος. Ο φόργουορντ του Ηρακλή μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Ιβανώφειο, λέγοντας πως η “Ένωση” είναι το φαβορί, την χαρακτήρισε “δεμένη” ομάδα και κάλεσε τον κόσμο του Ηρακλή να βρεθεί στο Ιβανώφειο και να στηρίξει την ομάδα του, χωρίς ακραίες ενέργειες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Τσότσος:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Έχουμε καλή ομάδα, καλή έδρα. Σίγουρα η ΑΕΚ, είναι το φαβορί, έχει έμπειρους παίκτες, αλλά μέσα στην έδρα μας δεν φοβόμαστε. «Συν τις άλλοις» έχουμε και καλή ψυχολογία επειδή προερχόμαστε από τη νίκη επί του Φιλίππου. Σίγουρα θα ΄ναι δυνατό ματς το οποίο εύχομαι να κυλήσει υπέρ μας. Έχουμε δείξει ότι για όλα είμαστε ικανοί και για το καλύτερο και για το χειρότερο. Ελπίζω να ‘μαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι για να μη φτάσουμε σε σημείο ανατροπών».

Για την πρώτη στην βαθμολογία “Ένωση”: «Είναι «δεμένη» από πέρυσι, έχει καλό κορμό από έμπειρους παίκτες, και με την προσθήκη επίσης έμπειρων και ταλαντούχων αθλητών φέτος, έχει δείξει ότι αξίζει να βρίσκεται στην θέση που είναι τώρα».

Για τον κόσμο του Ηρακλή: «Ελπίζω ο κόσμος μας να είναι ο έκτος παίκτης και να δημιουργήσει μια καλή ατμόσφαιρα χωρίς ακραίες ενέργειες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X