Στο χέρι της (και) ο Κολοβέτσιος για τις θέσεις στο κέντρο της "κιτρινόμαυρης" άμυνας

Στο χέρι της (και) ο Κολοβέτσιος για τις θέσεις στο κέντρο της "κιτρινόμαυρης" άμυνας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kolovetsiosΤα λάθη γίνονται μάθημα. Το περυσινό καλοκαίρι είχε πολλές ιδιαιτερότητες για την ΑΕΚ και έφερε την ομάδα σε πολλές βιαστικές επιλογές. Για τη νέα σεζόν όμως, με την Ενωση να έχει διαβεί ήδη το ένα σκαλί στην επιστροφή της, οι μεταγραφικές κινήσεις πρέπει να είναι επιλεκτικές. Η ΑΕΚ ξεκίνησε τη στελέχωση της ομάδας για την ερχόμενη περίοδο από την άμυνα (όπως κάθε ομάδα που δημιουργείται με συγκεκριμένο πλάνο) και οι «κιτρινόμαυροι» δουλεύουν πολλές επιλογές παράλληλα πριν αποφασίσουν σε ποιες θα καταλήξουν.

Το enwsi.gr σας έχει ενημερώσει για τα δεδομένα: Σαρρής, Κουρμπέλης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος και ένας παίκτης που θα ηγηθεί της άμυνας (με τον Μόρα να έχει σαφές προβάδισμα και τους Κατσουράνη, Κάλα να απομακρύνονται). Το ενδιαφέρον για τον 23χρονο αμυντικό του ΠΑΣ Γιάννινα είναι ξεκάθαρο από το περασμένο καλοκαίρι, καθώς ο Κολοβέτσιος αρέσει πολύ στους «κιτρινόμαυρους» υπεύθυνους.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή τόσο με τον ΠΑΣ, όσο και με τον παίκτη. Στο συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι ο Κολοβέτσιος, προβλέπεται ρήτρα αποδέσμευσης 250.000 ευρώ. Βέβαια, υπό προϋποθέσεις (ενδεχομένως με άμεση καταβολή κάποιου ποσού), αυτό το ποσό μπορεί να μειωθεί και η μεταγραφή να κλείσει με λιγότερα χρήματα.

Πρόσφορο έδαφος υπάρχει και για συμφωνία με τον Κολοβέτσιο, ο οποίος θέλει πολύ να αγωνιστεί στην ΑΕΚ. Επαφές υπάρχουν, καλή διάθεση για συνεργασία επίσης. Οπότε, το θέμα είναι να καταλήξει η ΑΕΚ στις επιλογές που θα κάνει. Με (σχεδόν) δεδομένη την απόκτηση του Σαρρή, η Ενωση θα κάνει ακόμα τρεις κινήσεις για το κέντρο της άμυνας και σύντομα θα αποφασίσει ποιοι θα είναι οι εκλεκτοί της.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X