Τσιάκος: «Αν παίξουμε όπως έχουμε δουλέψει θα κερδίσουμε»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tsiakosΗ εμπειρία του Γιώργου Τσιάκου είναι μεγάλη και σίγουρα πολύτιμη για την ΑΕΚ στο αυριανό πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο για την Α1 μπάσκετ.

Ο ψηλός της Ένωσης μίλησε στην επίσημη σελίδα της Βασίλισσας στο facebook τονίζοντας για τον αγώνα της Θεσσαλονίκης με αντίπαλο τον Ηρακλή τα εξής «Το παιχνίδι με τον Ηρακλή είναι μια πολύ δύσκολη αποστολή για εμάς. Πιστεύω ότι αν βγάλουμε στο παρκέ όσα δουλεύουμε τόσο καιρό θα φύγουμε με τους δύο βαθμούς της νίκης από την Θεσσαλονίκη. Παρόλα αυτά πρέπει να μείνουμε πολύ συγκεντρωμένοι γιατί και ο Ηρακλής είναι μια ομάδα που βγάζει ενέργεια, πάθος και παίζοντας με την ΑΕΚ θα είναι ένα ντέρμπι από τα παλιά. Ένα ντέρμπι από το οποίο πρέπει να βγούμε νικητές, αν θέλουμε να συνεχίσουμε την πορεία που έχουμε. Το πρωτάθλημα είναι ένας μεγάλος αγώνας δρόμου, δεν είναι ένα σπριντ. Εμείς πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να το κερδίζουμε και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X