
Ο Ολυμπιακός κατέθεσε πριν από λίγο έφεση στο ΑΣΕΑΔ και ζητάει να ξαναρχίσει το ματς με την ΑΕΚ, από το 2-1 σετ και 13-8 ή στη χειρότερη περίπτωση από το 2-1, γιατί δεν υπήρξε κακή εφαρμογή των κανονισμών, αλλά κακή καταγραφή αλλαγής παίκτριας, όπως τονίζουν.
Ο ΟΣΦΠ λοιπόν θεωρεί ότι με το θέμα δεν έπρεπε να ασχοληθεί η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, αλλά ο αθλητικός δικαστής και βάση των παραπάνω θέλει να ξαναρχίσει το ματς από το 2-1 και 13-8 ή από το 2-1. Παραδέχεται ότι έγινε λάθος της γραμματείας στο τέταρτο σετ και θεωρεί ότι δεν υπάρχει θέμα εγκυρότητας των τριών προηγούμενων σετ. Όπως μάλιστα αναφέρει, κακώς η ΚΕΔ όρισε να ξαναγίνει το ματς από το 0-0, γιατί δεν υπάρχει πουθενά γραμμένο κάτι τέτοιο.
Όπως είναι φυσιολογικό, η υπόθεση θα τελεσιδικήσει σε δυο μήνες και τότε θα ορισθεί από την Κεντρική Επιτροπή Πρωταθλήματος η νέα ημερομηνία του ντέρμπι και από το σημείο που θα αποφασίσει το ΑΣΕΑΔ.
Πηγή: volleynews

Σωστά δεν άλλαξε κατεύθυνση και η ΑΕΚ θέλει παίκτες 11αδας…

Μετά το τεράστιο σκάνδαλο: Άσχημα μαντάτα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Η Χριστίνα Κεφαλά με μαγιό βάζει «φωτιά» στο Instagram (ΦΩΤΟ)

Τεστ ευφυΐας: Αν λύσεις τον γρίφο των 5 στοιχείων, τότε ο δείκτης IQ σου είναι από τους υψηλότερους στην Ελλάδα

Τα μυστικά έγγραφα που ψάχνει το FBI στο σπίτι του Τραμπ