Επανάληψη του ντέρμπι με την ΑΕΚ από το 2-1 σετ ζητά ο ΟΣΦΠ!

Επανάληψη του ντέρμπι με την ΑΕΚ από το 2-1 σετ ζητά ο ΟΣΦΠ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

volleygomenesΟ Ολυμπιακός κατέθεσε πριν από λίγο έφεση στο ΑΣΕΑΔ και ζητάει να ξαναρχίσει το ματς με την ΑΕΚ, από το 2-1 σετ και 13-8 ή στη χειρότερη περίπτωση από το 2-1, γιατί δεν υπήρξε κακή εφαρμογή των κανονισμών, αλλά κακή καταγραφή αλλαγής παίκτριας, όπως τονίζουν.

Ο ΟΣΦΠ λοιπόν θεωρεί ότι με το θέμα δεν έπρεπε να ασχοληθεί η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, αλλά ο αθλητικός δικαστής και βάση των παραπάνω θέλει να ξαναρχίσει το ματς από το 2-1 και 13-8 ή από το 2-1. Παραδέχεται ότι έγινε λάθος της γραμματείας στο τέταρτο σετ και θεωρεί ότι δεν υπάρχει θέμα εγκυρότητας των τριών προηγούμενων σετ. Όπως μάλιστα αναφέρει, κακώς η ΚΕΔ όρισε να ξαναγίνει το ματς από το 0-0, γιατί δεν υπάρχει πουθενά γραμμένο κάτι τέτοιο.

Όπως είναι φυσιολογικό, η υπόθεση θα τελεσιδικήσει σε δυο μήνες και τότε θα ορισθεί από την Κεντρική Επιτροπή Πρωταθλήματος η νέα ημερομηνία του ντέρμπι και από το σημείο που θα αποφασίσει το ΑΣΕΑΔ.

Πηγή: volleynews

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X