Δεν τα βρήκε με Σεβίλλη ο Κάλα, αλλά ακόμα παραμένει μακριά από την ΑΕΚ

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

calaΟ Χουάν Κάλα δεν τα βρήκε με τη Σεβίλλη και ετοιμάζεται να αποδεχτεί πρόταση άλλης ομάδας, αφού παραμένει η οικονομική διαφορά με την ΑΕΚ.

Στο παρελθόν ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός εξέφρασε την επιθυμία να φορέσει και πάλι τα κιτρινόμαυρα της Ένωσης, αλλά με βάση τα νεότερα δεδομένα, το συγκεκριμένο σενάριο δε συγκεντρώνει πλέον τις περισσότερες πιθανότητες. Ο Κάλα δεν αποδέχθηκε την πρόταση της Σεβίλλης για να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα της Ανδαλουσίας και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται πολύ κοντά σε άλλον σύλλογο.

Σε ότι αφορά στο υπαρκτό ενδιαφέρον του δικεφάλου, η οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζει να υφίσταται, κάτι που σημαίνει ότι κρατάει τον ποδοσφαιριστή μακριά απ’ την επιστροφή του στην Ελλάδα. Ο Κάλα ναι μεν είναι ένας απ’ τους παίκτες που ενδιαφέρουν τους υπεύθυνους της ΑΕΚ, αλλά όσο υπάρχει αυτή η διαφορά, δεν πρόκειται να προχωρήσει η υπόθεση.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X