Πέρκος: «Η ΑΕΚ έχει το άγχος»

Πέρκος: «Η ΑΕΚ έχει το άγχος»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

perkosΣτο τελικό στάδιο της προετοιμασίας βρίσκονται στον Ηρακλή ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΚ (11/1, 17:00). Οι κυανόλευκοι μπροστά στον κόσμο τους θα επιδιώξουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και να διατηρήσουν αήττητο το Ιβανώφειο.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται χωρίς προβλήματα, με τον τεχνικό της ομάδας Στέφανο Πέρκο να δηλώνει στo «Bluearena» για το ματς με τους κιτρινόμαυρους: «Η ΑΕΚ μαζί με το Ψυχικό αποτελούν τις ποιο δύσκολες και επικίνδυνες ομάδες για κάθε αντίπαλο. Πιστεύω ότι το άγχος θα το έχουν οι αντίπαλοι μας οι οποίοι θέλουν να παραμείνουν στη κορυφή της βαθμολογίας».

Ο κόουτς της ομάδας της Θεσσαλονίκης συνέχισε λέγοντας: «Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά και να βγάλουμε ενέργεια για να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας που θα βρεθούν στο γήπεδο. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου θα καταθέσουν τη ψυχή τους για να παραμείνει απόρθητο το Ιβανώφειο. Έως τώρα στο πρωτάθλημα έχουμε αποδείξει ότι είμαστε μία σκληροτράχηλη ομάδα και αυτό είναι κάτι το οποίο θέλουμε να πιστοποιήσουμε και απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως η ΑΕΚ. Τέτοιου είδους ματς αποτελούν ντέρμπι και αναβιώνουν αναμνήσεις του παρελθόντος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X