«Η Λανς συνεχίζει να βλέπει τον Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ»

«Η Λανς συνεχίζει να βλέπει τον Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Η Λανς δεν έχει σβήσει το όνομα του Λιβάι Γκαρσία από τη λίστα της και περιμένει να δει τι θα κάνει η ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν βγαίνει από τη μεταγραφική λίστα της Λανς ο Λιβάι Γκαρσία!

Η Λανς συνεχίζει να αναζητά τον επιθετικό ο οποίος θα καλύψει το κενό του Οπεντά και όσο δεν καταλήγει σε συμφωνία, παραμένει στα υπόψη της ο Λιβάι Γκαρσία. Αν και οι κρούσεις της μέχρι τώρα δεν έχουν βρει ανταπόκριση από την πλευρά της ΑΕΚ και ο 25χρονος φορ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους κιτρινόμαυρους έως το 2028, η γαλλική ομάδα δεν τον έχει βγάλει από τη λίστα της.

Στη Λανς, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα «lensois.com», περιμένουν και την εξέλιξη των αγώνων του Δικεφάλου με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, καθώς αν η ελληνική ομάδα μείνει εκτός Champions League, εκτιμούν ότι θα είναι πιο εύκολο να πουλήσει τον Λιβάι.

Οι απαιτήσεις της ΑΕΚ είναι στα 30 εκατ. ευρώ για τον επιθετικό από τον Τριντιντάντ και Τομπάγκο και η Λανς παραμένει «ζεστή» για την υπόθεσή του. Πέραν όμως του επιθετικού της Ένωσης, η γαλλική ομάδα κοιτάει και άλλες άλλες περιπτώσεις, όπως ο Φόλαριν Μπάλογκουν της Άρσεναλ και ο Χαμπίμπ Ντιαλό της Στρανσμπούρ.

ΑΕΚ Talk: Το πρωτάθλημα χάθηκε για την ΑΕΚ, ο πρώτος απολογισμός με τον Σταύρο Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X