Στο πλευρό του Μιχάλη Παυλή κι ο Αετός Λουτρών

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

pavlisΑνακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Αετού Λουτρών, αναφορικά με την απόφαση του Μιχάλη Παυλή να κρεμάσει πρόωρα τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ο Μυτιληνιός επιθετικός της ΑΕΚ εξάλλου είναι γέννημα θρέμμα των Λουτρών, έχοντας κάνει τα πρώτα του βήματα με τη φανέλα του Αετού.

Αναλυτικά:

“Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο, θέλουμε να εκφράσουμε την θερμή μας συμπαράσταση στον Μιχάλη Παυλή, μετά τη δύσκολη απόφαση που έλαβε ο ίδιος να αποχωρήσει οριστικά  από τους αγωνιστικούς χώρους ως ποδοσφαιριστής για λόγους ανωτέρας βίας.

Ο Μιχάλης έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα μας τον Αετό Λουτρών  και από μικρό παιδί ξεχώριζε τόσο για το ταλέντο του και τις ποδοσφαιρικές του  ικανότητες , όσο και για τον αδαμάντινο χαρακτήρα του. Όνειρο του ήταν πάντα να φτάσει ψηλά ως γνήσιο αετόπουλο. Με το πάθος, την τόλμη που τον διέκρινε αλλά και με σκληρή δουλειά πραγματοποίησε το όνειρο του φορώντας για αρκετά χρόνια τη φανέλα της ομάδας που αγάπησε όσο τίποτα άλλο. Γνήσιος Αεκτζής από πιτσιρικάς.

Μιχάλη η διοίκηση και οι παλιοί συμπαίκτες στον Αετό Λουτρών σου  ευχόμαστε  ότι καλύτερο από εδώ και πέρα. Είμαστε σίγουροι ότι θα εκπληρώσεις με επιτυχία τους νέους σου στόχους, οι πράξεις σου δε να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.”

Πηγή: sportlesvos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X