Χωρίς Νοβοσέλατς η ΑΕΚ με Παμβοχαϊκό, εμπλοκή με το δελτίο του!

Χωρίς Νοβοσέλατς η ΑΕΚ με Παμβοχαϊκό, εμπλοκή με το δελτίο του!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

novoselacΤην Κυριακή η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παμβοχαϊκό στο κλειστό της Γλυφάδας στις 17:30, αλλά ο Γιώργος Κλαρούδας δεν θα έχει στην διάθεση του τον Ντούσκο Νοβοσέλατς. Υπήρξε μια εμπλοκή στην έκδοση του δελτίου του μα και η Σέρβικη Ομοσπονδία ζητούσε έξτρα χρήματα από την ΑΕΚ, την στιγμή που ο νεαποκτηθής πασαδόρος της Ένωσης είχε πληρώσει το απαιτούμενο παράβολο για όλη την χρονιά. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να εκδοθεί το δελτίο του, ωστόσο δεν τα κατάφεραν λόγω της αδιαλλαξίας των συμπατριωτών του Νοβοσέλατς.

Το δελτίο του αθλητή αναμένεται να εκδοθεί μέχρι και την Τρίτη, ωστόσο ο Σέρβος δεν είχε ενσωματωθεί απολύτως με την ομάδα και βρισκόταν ακόμη αρκετά πίσω σε φυσική κατάσταση και «δέσιμο» με τους υπόλοιπους «κιτρινόμαυρους». Ο Κρέτσης έτσι και αλλιώς θα ήταν ο βασικός πασαδόρος για την «ΑΕΚ της Καρδιάς», ενώ σε πολύ καλή κατάσταση είναι οι Κατσανεβάκης και Αχιλλεόπουλος που έχουν περισσότερο καιρό μαζί με την ομάδα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X